POČELO SNIMANJE TREĆE SEZONE IGRE SUDBINE: Evo šta publiku čeka u nastavku, a veliko pojačanje SERIJE jedna glumačka LEGENDA
Foto: TV Prva/Aleksandar Krstović

radno i poslednjih dana u godini

POČELO SNIMANJE TREĆE SEZONE IGRE SUDBINE: Evo šta publiku čeka u nastavku, a veliko pojačanje SERIJE jedna glumačka LEGENDA

Pop kultura -

Iako je najavljeno da će se gledaoci zauvek oprostiti sa junacima popularne serije "Igra sudbine", stigla je vest da će ipak biti snimljena i treća sezona. Iako je dosad ekranizovano preko 400 epizoda, scenarista Žarko Jokanović ima još inspiracije za nove događaje koji će se dešavati u porodicama Kanački i Ožegović. Biće svega, intriga, skandala, suza i zavada, ali i prijateljstava i ljubavi, koji pobeđuju sva iskušenja. Snimanje je počelo, a scenarista nam na samom setu otkriva neke detalje tog plana.

- Radimo vredno, lepo, veselo, poletno, puni smo energije sa divnom novom produkcijom – kaže idejni tvorac serije koja drži pažnju gledalaca već dve godine.

– U treću sezonu ulazimo sa dvadesetak novih mladih glumaca, koji će dosadašnjim likovima samo uneti svežinu. O kojim glumcima je reč još nečemo da otkrivamo.

igra sudbine
foto: TV Prva/Aleksandar Krstović

U prvoj epizodi treće sezone pojaviće se, kako nam je rekao scenarista, svi ti novi likovi, a onda će se ekipi u nekoj od novih epizoda pridružiti i glumačka legenda Mira Banjac.

- Između druge i treće sezone prema scenariju postoji vremenska odrednica koja kaže “Godinu dana kasnije” i onda se avanture Kanačkih i Ožegovića nastavljaju punom parom, a za nov materijal mogu da garantujem da će biti najuzbudljiviji do sada – poručuje Žarko gledaocima, koji mu često pišu i pitaju da li će biti pauze.

Mira Banjac
foto: Zorana Jevtić

Olja Lević koja tumači Milu nije htela mnogo da otkriva o događajima koje će njen lik doživeti.

-Moj lik će se razvijati u svim pravcima, ali o tome više može da kaže Žarko – priznaje Olja Lević. – Serija s pravom nosi ime “Igra sudbine” jer će sudbine biti isprepletane, povezane, uvezane i kroz epizode će se rasplitati polako.

Sandru Bugarski je poručila da Pančeta nastavlja i dalje da vozi svoju priču.

-Ne popuštam ni malo u nastavku, već dodajem gas, jer je moj lik veoma karakterističan i jedinstven – u prolazu nam je kazala Sandra i odjurila na set.

igra sudbine
foto: TV Prva/Aleksandar Krstović

Kurir.rs

Bonus video:

02:51

ŽIVOT MU JE VISIO O KONCU! Užasno je, BOLEST je PODMUKLA! Milica Milša OTKRILA jezive detalje BORBE sa KORONOM (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track