DOČEK NA PLAŽI! Marija Karan i Ammar Mešić u kupaćim gaćama ušli u 2022, a evo s kim se provodila MILENA RADULOVIĆ! (FOTO)
Foto: Stefan Stojanović MONDO

veselo

DOČEK NA PLAŽI! Marija Karan i Ammar Mešić u kupaćim gaćama ušli u 2022, a evo s kim se provodila MILENA RADULOVIĆ! (FOTO)

Pop kultura -

Za neke glumce doček Nove godine je bio radan i u znaku Tesle. Premijerno je Novom Sadu izveden deo komada "Tesla izumetnik" Nebojše Bradića u koprodukciji Srpskog narodnog pozorišta i Fondacije "Novi Sad – Evropska prestonica kulture".Za druge je prošao veseo. Neki glumci dočekali su ponoć na tropskoj plaži, u nekom selu ili krugu porodice. Jedino je Milena Radulović, koja je obeležila 2021, otišla sa drugaricama u ludi noćni porovod.

"Krizni štab 2021 - Bjelogrlić, Dujović i Radulović - vam želi srećnu novu godinu", napisala je Vaja na svom Instagramu.

Petar Benčina, Tamara  Dragičević, Igor Benčina, Marta Bjelica, Milan Marić
foto: Nemanja Nikolić

I bračni par Petar Benčina i Tamara Dragičević se odlučio da slavi u krugu porodice. Nakon što su ponoć dočekali sa decom, izašli su i na večeru.

"Dobro nam došla 2022. godina", napisala je Tamara.

I Miodrag Radonjić, poznat po ulozi Baće u "Južnom vetru", sve je nasmejao svojom porukom. Glumac je otišao na nekoliko dana sa porodicom izvan Beograda.

Marija Karan i Ammar Mešić su izabrali za doček tropsku plažu.

"I još jedna želja mi je ispunjena. Dočekati NG negde gde su tropske temperature. Osećaj je jako čudan. Kao da je jul. ? Da mi sledeća godina počne kao što se ova završila. A realno i sutra sam ovde, tako da… Godina iza mene je najlepša godina u mom životu. Puna ljubavi, prijatelja, putovanja… Preko 20.000 (nisam računao) kilometara. 8 država. 3 kontinenta. E da ne pišem mnogo…Budite zdravi i srećni i želim vam puno putovanja. Srećna Nova 2022. godina", napisao je glumac.

I Marija Karan je uživala, što svedoče fotografije na njenom Instagramu.

Marija Karan
foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs

Bonus video:

01:00

Duško Tošić na ulici dočekao Novu godinu: Bivši fudbaler sa ćerkama Atinom i Nikom veselio se uz trubače

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track