GORICU POPOVIĆ SVI ZNATE, A OVO JE NJEN MUŽ: Retko se pojavljuju u javnosti, ona sada objavila fotku sa njima je još jedna LEGENDA
Foto: Ana Paunković

divno

GORICU POPOVIĆ SVI ZNATE, A OVO JE NJEN MUŽ: Retko se pojavljuju u javnosti, ona sada objavila fotku sa njima je još jedna LEGENDA

Pop kultura -

Gorica Popović ima skladan brak koji traje preko 15 godina, a glumica se sa svojim suprugom retko pojavljuje u javnosti.

Gorica Popović
foto: Dragana Udovičić

Glumica je i te kako dobro poznata svima, a malo ko zna da je i njen suprug deo javnog života Srbije. Naime, reč je o Nenadu Petroviću, inače poznatom alt-saksofonisti, džez muzičaru, kompozitoru i članu grupe "Zabranjeno pušenje", sada već "No Smoking Orchestra".

Pre nekoliko godina Gorica Popović je vrlo šturo pričala o svom suprugu koji je sa Emirom Kusturicom i Neletom Karajlićem odsvirao preko 500 koncerata po celom svetu i da važi za vrhuskog mu­zičara.

- Zajedno smo petnaest godina i imamo skladan brak. Toliko vam o njemu mogu reći, dosta vam je i to jer drugi ne znaju ni toliko - rekla je tada glumica.

Ona je sada objavila fotografiju sa suprugom i dobrom drugaricom, Biljom Krstić sa kojom je bila i u čuvenoj grupi "Suncokreti". Za kratko vreme, fotka je dobila mnogo lajkova i pozitvnih komentara.

- Srećna vam Nova! Biće bolja,verujte u to! - napisala je Gorica.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:15

Verila se glumica Anja Alač: Zaprošena u pozorištu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track