RAMBO AMADEUS NAPLAĆUJE GOSTOVANJA 500 EVRA: Hrvatski novinar ničim izazvan ocrnio poznatog MUZIČARA
Foto: ATA images

strašno

RAMBO AMADEUS NAPLAĆUJE GOSTOVANJA 500 EVRA: Hrvatski novinar ničim izazvan ocrnio poznatog MUZIČARA

Pop kultura -

Aleksandar Stanković, emisije "Nedeljom u dva", koja se emituje na Hrvatskoj radio-televiziji, ispričao je nepoznate detalje o pevaču Rambu Amadeusu.

On je ničim izazvan otkrio da poznati muzičar zahteva novčanu nadoknadu kako bi gostovao u njegovom nedeljnom tok-šou programu.

Aleksandar Stanković
foto: Printscreen HRT

- Rambo Amadeus je tražio 500 evra i dobio ih je. HRT mu je zvanično platio gostovanje. Rado bih u emisiji ugostio Radeta Šerbedžiju, ali izgleda da od toga nema ništa. Bilo je još gostiju koje sam hteo da ugostim, ali nisu došli u emisju, poput Đorđa Balaševića i Arsena Dedića. - kazao je Stanković

Rambo Amadeus
foto: ATA images

Katarina Žutić jedno vreme naplaćivala je svoje intervjue, što nije česta praksa u filmskom svetu. Iako je ovaj potez naišao na osudu jednog dela javnosti, Katarina je jednom prilikom objasnila zašto je donela tu odluku

"Zašto sam počela da naplaćujem intervjue? Zato što sam bila u nezahvalnom položaju, ćerka sam ljudi koji su već etablirani. Pogotovu mama je ultra popularna i neminovno sam bila u njenoj senci. Pitanja novinara su bila vezana isključivo za to koliko mene mama uči, a koliko malo uči, a koliko ja nju, a kako je biti dete poznatih roditelja", ispričala je jednom prilikom i dodala:

Katarina Žutić
foto: Zorana Jevtić

"Ja sam shvatila posle deset godina bavljenja ovim poslom da nikada neću uspeti da se izvučem iz toga. Onda sam počela da naplaćujem intervjue, odnosno da prestanem da ih dajem. Niko nikada nije imao nikakvu drugu ideju o tome šta bi mogao da me pita".

Katarina je nedavno opet prestala da traži novčanu nakdanu, jer su novinari prestali da je pitaju o majci Svetlani Ceci Bojković.

Svetlana Bojković
foto: ATA images

Kurir.rs

Bonus video:

02:36

UOČI ROĐENDANA POSVAĐALA SE SA MUŽEM: Kaja Žutić PRIZNALA ono što NIKO NE BI i svi joj se DIVE! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track