DENISA MURIĆA SU SVI VOLELI KAO NIČIJE DETE: Pred novu premijeru otišao na KOSOVO, zavirite u njegov dom! Poslao VAŽNU PORUKU
Foto: Zorana Jevtić

porodica je sve

DENISA MURIĆA SU SVI VOLELI KAO NIČIJE DETE: Pred novu premijeru otišao na KOSOVO, zavirite u njegov dom! Poslao VAŽNU PORUKU

Pop kultura -

Denis Murić, pre sedam godina dobio je nagradu za najboljeg glumca na 43. Festu za ulogu Harisa u filmu "Ničije dete". Mladog naturščika već tada videli su kao naslednika Slavka Štimca, koji se još kao dečak proslavio kao glumac.

Slavko Štimac
foto: ATA Images

- Čuo sam da me porede sa Štimcem, što mi veoma prija. Slavko je glumčina i voleo bih da jednog dana budem kao on - rekao je tada Murić.

Denisu se ispunila želja upiše Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, a danas je jedan od najtraženijih mladi glumaca svoje generacije.

Denisa ćemo nakon filma "Toma" gledati i u novom ostvarenju "Zlatni dečko" čija premijera je zakazana za 11. januar u Beogradu. Film kao autori potpisuju Ognjen Janković, a scenario Aleksa i Vuk Ršumović.

Murić igra lik talentovanog fudbalera Denisa Markovića koji dospeva u sam vrh svetskog fudbala ali zbog problematičnog temperamenta postaje meta različitih interesa.

Serija Zlatni dečko, Denis Murić
foto: ATA images

Za praznike on je otputovao na Kosovo, kod roditelja u Kosovsku Mitrovicu.

"Srećan Božić. Ljubi vas brat", napisao je Murić.

Mladog glumac očekuje i premijera predstave "Alisa u zemlji strahova" reditelja Aleksandra Popovskog koja je zakazana za 15. januar u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

Zlatni dečko
foto: Promo

Kurir.rs

Bonus video:

02:13

MLADI GLUMAC OBUKAO FUDBALSKI DRES: Bio je velika zvezda, a onda je zapao u POGREŠNE ruke! Nagli pad karijere! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track