GLUMCI SLAVE BOŽIĆ S PORODICOM: Viktor Savić sa ocem, Aleksandar Radojičić pozira s ćerkom, a jedino samuje MILOŠ BIKOVIĆ! (FOTO)
Foto: Nemanja Miščević

u najlepšem društvu

GLUMCI SLAVE BOŽIĆ S PORODICOM: Viktor Savić sa ocem, Aleksandar Radojičić pozira s ćerkom, a jedino samuje MILOŠ BIKOVIĆ! (FOTO)

Pop kultura -

Božić je praznik koji nam poručuje da nismo sami i ima divnu duhovnu komponentu, jer je praznik posvećen Hristu i govori nam da postoiji neko ko brine o nama i neko ko nam je podario život, poručio je pre nekoliko godina glumac Miloš Biković.

Međutim, ove godine on je na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj nije u društvu nove devojke, a ni majke. Miloš nije otkrio da li je zbog obaveza morao da otputuje u Rusiju, pa nije u društvu svojim bližnjih. Glumac nikada nije skrivao svoju veru u pravoslavlje, a ni to da piše pesme..

"Drvo je vlažno - vatra mi se gasi… (ne nisu stihovi novokomponovane) Srećan vam Božić! Hristos se rodi!", poručio je fanovima.

Božić je najveći hrišćanski praznik kojim se slavi rođenje Isusa Hrista. To je praznik rođenja novog života, dece i roditeljstva i kao takav obeležava se u krugu porodice.

Drugi glumci danas nisu sami, pa je Viktor Savić objavio fotografiju u drutšvu svojim najbližih. Na čelu stola sedi njegov otac Jovan, koji je poznati gradski muzičar i uspešan glumac. Fotografiju može pogledati kod njega na Istagramu.

Jovan Savić, Viktor Savić
foto: Nemanja Nikolić

"Slava na visini Bogu, na zemlji mir, među ljudima dobra volja Kada bi dali najpametnijim ljudima u svetu da sastave najkraći program ljudske sreće, oni bi napisali debele knjige o tome. Medjutim nebeski vesnici u tri rečenice izraziše ceo taj program. Da bi ljudi bili srećni potrebno je prvo da slave i hvale živoga Boga a ne smrtne ljude; drugo, kroz sveopšte slavlje Boga ustanoviće se mir na zemlji; i treće, slaveći Boga u miru čovek će se odobrovoljiti prema čoveku, i mesto rušilačke zle volje zacariće se stvaralačka dobra volja u društvu ljudskom", čestitao je praznik Viktor Savić, citirajući stihove vladike Nikolaja Velimirovića.

Božić je svim fanovima fotografijom čestitao i njegov kolega Aleksandar Radojičić, koji vikend provodi u društvu ćerke.

Aleksandar Radojičić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs

Bonus video:

03:38

PREMIJERA! JUŽNI VETAR: UBRZANJE: Biković otvoreno o Depu i bivšim devojkama, Manojlović o zemljoradnji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track