OVO JE SNAJKA LAZARA RISTOVSKOG: I ona je glumica, zajedno su već 13 godina, igrala je u Petrovom filmu, a ovo je krila od njega
Foto: Dragana Udovičić

ljubav na prvi pogled

OVO JE SNAJKA LAZARA RISTOVSKOG: I ona je glumica, zajedno su već 13 godina, igrala je u Petrovom filmu, a ovo je krila od njega

Pop kultura -

Snaja Danice i Lazara Ristovskog, mlada glumica Teodora Ristovski dobila je priliku da zaigra u istom ostvarenju sa svojom svekrvom.

Iako je uloga koju snaja Danice i Lazara Ristovskog tumači u seriji "Igra sudbine" epizodna, gledaoci su oduševljeni talentom mlade Teodore.

Teodora je u pomenutoj seriji glumila doktorku koja je zamenila Aleksu Kanačkog i Luku Ožegovića i tako započela "Igru sudbine" koja je prerasla u trenutno omiljenu domaću seriju. Teodora i Petar Ristovski godinama su u srećnom braku, a nedavno su postali i roditelji dečaka.

Teodora Ristovski
foto: Printscreen Happy

Osim što je imala značajnu ulogu i u seriji "Drim Tim" Teodora je zaposlena kao stalni član pozorišta "Boško Buha".

Teodora i Petar počeli su da se zabavljaju na Dan zaljubljenih i pre 13 godina, a Danica i Lazar Ristovski već su poznavali njene roditelje. Kako se navodi, u pitanju je bila ljubav na prvi pogled, a njen otac violončelista Tešman Živanović Danicu i Lazara upoznao je svirajući u "Belom odelu".

Petar je, pak, otkrio kako u trenutku kada su počeli da izlaze - nije znao da se njihovi roditelji poznaju, za razliku od Teodore.

Inače, Teodora i Petar su se upoznali na Akademiji, gde ih je zbližila umetnost, a on ju je pozvao da ona igra u njegovom studenstkom filmu. Venčanje su priredili na reci, na jednom splavu u Beogradu, krajem avgusta pre 13 godina.

kurir.rs

Bonus video:

08:39

DANICA RISTOVSKI: Trudim se da budem nevidljiva na setu sa Lazom! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track