ŠTA SE DEŠAVA SA TELEFONOM ALEKA BOLDVINA? Istraga dobila preokret, glumac nije uradio ono što su mu NAREDILI detektivi!
Foto: EPA/Alec Tabak New York Daily New, Profimedia

UBISTVO KOJE JE ŠOKIRALO SVET

ŠTA SE DEŠAVA SA TELEFONOM ALEKA BOLDVINA? Istraga dobila preokret, glumac nije uradio ono što su mu NAREDILI detektivi!

Pop kultura -

Haos oko slučaja glumca Aleka Boldvina se ne smiruje u Holivudu.

Policija Novog Meksika zatražila je pomoć od njujorških vlasti da dobije njegov mobilni telefon koji bi bio od pomoći tokom istrage povodom ubistva na setu filma, više od tri nedelje nakon što su detektivi tražili da pretraže telefon.

Sudija za prekršaje Dejvid Segura 16. decembra odobrio je nalog za pretres koji je omogućio lokalnoj policiji da pretraži Bolvinov telefon u potrazi za dokazima važnim u istrazi ubistva snimateljke Haline Hačins. Međutim, Boldvin nije predao svoj telefon.

Alek Boldvin, Halina Hadčins
foto: Profimedia

- Šerifova kanclarija ne poseduje telefon. Telefon je u Njujorku kod gospodina Boldvina - rekao je u portparol šerifa.

Prva državna tužiteljka Novog Meksika Meri Karmač Altvis, odgovorna za sprovođenje zakona u okrugu Santa Fe koja nadzire slučaj, izjavila je u svom saopštenju da njena kancelarija i istražitelji "aktivno sarađuju s okrugom Sufolk, šerifima Njujorka i Boldvinovim advokatima", kako bi pribavili bilo kakav materijal s Alekovog telefona koji se odnosi na istragu.

Nalog za pretres koji je izdao sudija Segura bio je važeći samo u Novom Meksiku, tvrde lokalni advokati.

Službenici za sprovođenje zakona istražuju postupke Boldvina - glumca i producenta koji je ispalio rekvizit tijekom probe - kao i pomoćnika redatelja Dejvid Halsa, zaduženog za sigurnost na setu, i Hane Gutierez Rid, zadužene za sigurnost oružja.Nejasno je zašto poznati glumac nije svojevoljno predao telefon.

Ranije u istrazi, istražitelji su ispitali Dejvidov i Hanin telefon. Oboje su dobrovoljno predali svoje telefone šerifovim istražiteljima bez naloga za pretres, tvrde njihovi advokati.

Alek Boldvin, Halina Hačins
foto: EPA/John G Mabanglo, Profimedia, Shutterstock

Kurir.rs

Bonus video:

00:14

OSMEH PUN RADOSTI: Poslednja objava snimateljke koju je na setu ubio Alek Boldin SLAMA SRCE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track