01:50

Nastup Gorana Bregovića u Dubaiju

stranci oduševljeni

DUBAI U TRANSU ZBOG BREGOVIĆA! Napravio VRHUNSKU atmosferu na SVETSKOJ IZLOŽBI: Njegov koncert najposećeniji! (FOTO, VIDEO)

Pop kultura -

Goran Bregović nastupio je večeras u Dubaiju. Posetioci Svetske izložbe Dubai Expo okupili su se da čuju zvuke s Balkana.

Goran Bregović, nastup, Dubai
foto: Promo

Na nogama su bili svi već posle druge pesme.

"Dobro veče, moje ime je Goran Bregović. Sviraću vam večeras nešto novo i staro. Sa mnom je tu moj Orkestar za svadbe i sahrane iz Beograda", rekao je Brega.

Goran Bregović, nastup, Dubai
foto: Promo

Bregović je pred nastup poručio:

“Veoma sam ponosan što ću nastupiti na Svetskoj izložbi Expo 2020 u Dubaiju i to baš za Pravoslavnu Novu godinu! Pozivam sve da nam se pridruže i obećavam da će biti ludo! Ja 20 godina nisam napisao ništa što je tužno. Moja muzika je vesela, poziva ljude na igru, na radost, bez obzira koje god da su vere ili nacije, verujem da će publika u Dubaiju to prepoznati i da ćemo napraviti sjajan provod,” dodaje Bregović.

Goran Bregović, nastup, Dubai
foto: Promo

Stranci su bili oduševljeni Breginim nastupom, a vrhunac atmosfere bio je uz "Mesečinu", "Kalašnjikov" i "Bela ćao". Bregovića su vraćali na bis, a ovaj koncert je najposećeniji na Svetskoj izložbi Dubai Expo.

1 / 41 Foto: Promo

Kurir.rs/Lj. Radanov

Bonus video:

02:28

BREGA I ČORBA NA JAHORINI: Rokeri napravili pravi spektakl, najveći HITOVI orili se na planini!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track