POVRATAK NAJPOZNATIJEG ČAROBNJAKA: Hari Poter glumiće SRBINA i čuvenog komičara u novom filmu
Foto: Profimedia

Danijel Redklif pred novim izazovom

POVRATAK NAJPOZNATIJEG ČAROBNJAKA: Hari Poter glumiće SRBINA i čuvenog komičara u novom filmu

Pop kultura -

Američki komičar Vird Al Janković, koji vodi poreklo iz Srbije, dobiće svoj biografski film. Njega će glumiti ni manje ni više nego britanski glumac Danijel Redklif, koga je proslavila uloga u serijalu filmova "Hari Poter" po ulozi čuvenog čarobnjaka.

Film nosi naziv "WEIRD: The Weird Al Yankovic Story", a produkcija kreće u februaru.

Novo ostvarenje obuhvatiće Jankovićev život, i to "od njegovog uspona i slave u muzičkoj industriji do njegovih ljubavnih veza sa poznatim ličnostima", navodi se u saopštenju za medije.

Al Jankovik
foto: Rojters

- Kada je moj poslednji film UHF izašao 1989. Vrlo sam srećan što mogu da kažem da smo na rasporedu - naveo je Janković, a pritom nije krijo zadovoljstvo što će ga glumiti Danijel Redklif.

- I apsolutno sam oduševljena što će me Danijel Redklif glumiti u filmu. Uopšte ne sumnjam da je to uloga po koju će ga buduće generacije pamtiti - rekao je Janković, piše NME.

Podsetimo, Vird Al Janković je stekao ogromnu popularnost osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka, kada je napravio parodije na mnoge svetske hitove, poput "Beat It" ("Eat It" u njegovoj verziji) i "Bad" ("Fat" u njegovoj verziji) Majkla Dželspma, "Gangsta Paradise" (u njegovoj verziji "Amish Paradise")...

Rupert Grint, Danijel Redklif, Hari Poter
foto: Profimedia

Danijel Redklif zaradio je od poznate sage 110 miliona dolara, a danas ističe kako oseća krivicu što je bio toliko uspešan kao dečak.

Glumac je zvezda još od svoje 12. godine zahvaljujući filmovima o Hariju Poteru, a poslednji je film o ovom junaku snimio 2011. godine.

"Deo mene će uvek razmišljati o tome da kada uđem u salu za probe, svi će misliti da sam tu zbog Harija Potera i biće većinski u pravu. Imao sam ludu sreću i mislim da zbog toga osećam krivicu, jer sam imao priliku da iskusim nešto toliko divno dok sam bio mlad", rekao je glumac.

Danijel Redklif
foto: Profimedia

Kurir.rs

Bonus video:

02:30

NAŠ GLUMAC SNIMA ITALIJANSKU SERIJU: Obišao Milano, Sardiniju i Rim, ima samo jedan ZAKLJUČAK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track