OTIŠAO SI PRERANO, NEDOSTAJEĆEŠ MNOGO: Svetske face se opraštaju od slavnog modnog dizajnera, poruke kidaju DUŠU! (FOTO)
Foto: Profimedia

veliki gubitak

OTIŠAO SI PRERANO, NEDOSTAJEĆEŠ MNOGO: Svetske face se opraštaju od slavnog modnog dizajnera, poruke kidaju DUŠU! (FOTO)

Pop kultura -

Svetske zvezde se na društvenim mrežama opraštaju od francuskog modnog genija Manfreda Tjerija Miglera. Legendarni dizajner preminuo je u 74. godini, a svojim radom zauvek je promenio poimanje visoke mode.

Tijeri Mugler
foto: Profimedia

Pop diva Bijonse (40) odala je počast Tjeriju na svojoj službenoj stranici. Objavila je njegovu crno belu fotografiju uz opis "Počivao u miru, Tjeri Migler".

Model Irina Šajk (36) na svom je Instagram profilu objavila niz fotografija s crvenog tepiha na kojima pozira u društvu slavnog dizajnera, a na jednoj od njih pridružila im se i reperka Kardi Bi (28).

- Otišao si prerano. Bog mode... retko draga, najslađa osoba... zauvek ćeš nedostajati svojoj Ruskinji - napisala je Irina u opisu objave.

Starleta Kortni Kardašijan (42) pokojnom Migleru je posvetila Instagram story sa fotografijom klana Kardašijan-Džener u njegovim kreacijama.

- Sve smo u Migleru - napisala je Kortni uz fotografiju, te dodala emotikon slomljenog srca. Nešto kasnije istu fotografiju je na svom profilu objavila i njena sestra Kloi (37).

Kloi Kardašijan
foto: Printscreen/Instagram

Od Tjerija su se oprostile i pevačica Dajana Ros (77), zvezda "Seksa i grada" Kristin Dejvis (56) kao i mnogi drugi.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:14

Jelena Karleuša ne zna ni u raju da uživa, evo kako se provodi na plaži

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track