AKVAMEN POSTAO BESKUĆNIK?! Džejson Momoa se iselio iz ogromne holivudske kućerine posle razvoda i sad živi na ulici
Foto: Profimedia

AKVAMEN POSTAO BESKUĆNIK?! Džejson Momoa se iselio iz ogromne holivudske kućerine posle razvoda i sad živi na ulici

Pop kultura -

Holivudski glumac Džejson Momoa (42) pojavio se opet u javnosti nakon vesti o razvodu sa Lisom Bonet (54).

Par je nedavno odlučio da se razvede nakon 16 godina veze i 5 godina braka,a time su iznadili javnost i svoje fanove jer su delovali veoma skladno. Oni su "kraj" ljubavi podelili su na društvenim mrežama.

Lisa Bonet, Džejson Momoa
foto: Profimedia

- I tako delimo vest da se rastajemo. Ne zato što mislimo da je vredno vesti, već zato da bismo nastavili sa svojim životima dostojanstveno i pošteno. Ljubav između nas se nastavlja, razvija se na način na koji želi biti poznata i živeti. Oslobađamo jedno drugo da budemo ono što učimo postati - napisali su tada.

Džejson Momoa
foto: Profimedia

Džejsona su paparaci prvo "ulovili" sa kutijom ispred jednje radnje u Los Anđelesu, a sada strani mediji tvrde da je slavni glumac živi u kombiju, odnosno kamperu (tzv. RV)

Kako američki Page Six prenosi njegov privremeni smeštaj nije bilo kakav kombi - navodno je reč o vrlo luksuznom kamperu za koji je glumac izdvojio 750.000 dolara i opremljen je tako da Momoi baš ništa ne fali dok ne nađe trajno rešenje. Naime, viđen je da izlazi iz crnog kampera koji je parkiran u dvorištu njegovog prijatelja čija kuća je u blizini Topanga Hills gde je i kuća njegove bivše Lise Bonet u kojoj ona živi sa decom.

On je toliko oduševljen ovim vozilom da je 2018. godine njim stigao na premijeru svog filma "Aquaman", a jedan njegov prijatelj rekao je medijima da ga Džejson često koristi.

- Često spava u njemu radije umesto da ide u hotel kada je na snimanjima, kako bi mogao da bude bliže plaži - rekao je neimenovani izvor tada za The Sun. On stvarno nije momak koji je u fazonu privatnih aviona i luksuznih odmarališta.

Džejson Momoa, koji je stekao svetsku slavu ulogom Kala Droga u seriji “Igra prestola” i jedna je od najvećih zvezda u usponu danas, i prelepa zvezda “Kozbi šoua” Lisa Bonet bili su zaljubljeni od 2005. godine, a venčali su se 2017. Tokom svoje duge veze, dobili su dvoje dece: ćerku Lolu i sina Nakou-Volfa, a Džejson je postao očuh Lisinoj ćerki, glumici Zoe Kravic, koju je dobila s muzičkom zvezdom Lenijem Kravicom.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

03:07

Aleksandar Seničić i Predrag Milenković o uslovima za putovanje van granica Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track