00:13

Milena Radulović uz pesmu proslavila 27. rođendan

veselo

NIKAD NISAM BILA SREĆNIJA! Milena Radulović uz pesmu proslavila 27. rođendan: Život je lep, neka se samo tako NASTAVI

Pop kultura -

Glumica Milena Radulović noćas je s prijateljicama slavila svoj 27. rođendan. Za nekoliko dana zablistaće konačno i na pozorišnih daskama u predstavi "Alisa u zemlji strahova".

Milena je rođena 29. januara 1995. godine, a sinoć je u Beogradu okupila svoje najbliže i oduvala svećice na torti.

- Danas 27. ja nikad srećnija. Život je lep, i neka samo tako nastavi - poručila je Radulovićeva, šaljivo dodajući da je samoj sebi poželela da nauči da peva, a pratioci su joj čestitali kako sam rođendan, tako i činjenicu da joj "slava nije udarila u glavu" nego da je ostala "prizemna, normalna i sa obe noge na zemlji".

Glumica je zapevala hit "Milena" benda Novi fosili.

Nataša Bekvalac
foto: Zorana Jevtić

Rođendan su joj prve čestitale u komentarima Nataša Bekvalac i Ana Bekuta.

Milena Radulović bila je član škole Mike Aleksića od šestog razreda, pohađala je Četvrtu beogradsku gimnaziju, a po završetku školovanja upisala je FDU. Diplomirala je 2017. godine sa najboljim prosekom 9,46 u klasi Biljane Mašić, inače Mikine žene.

Milena je svoju prvu ulogu dobila nakon prve godine studiranja u seriji "Jedne letnje noći", ekranizaciji romana Mir Jam, a po završetku studija igrala je i u filmu "Patuljci sa naslovnih strana", kao i u nekoliko serija među kojima je i "Državni službenik". Veliku pažnju na sebe skrenula je i ulogom u filmu "Balkanska međa", kao i u ostvarenju "Superdeep" snimljenom u Rusiji. Godinu za nama obeležila joj je i efektna epizoda u "Tomi", gde joj igra treću suprugu slavnog pevača Nadu.

Milena Radulović
foto: ATA Images

Kurir.rs

Bonus video:

01:31

MALO KO ZNA DA JE MILENA RADULOVIĆ NJENA UNUKA! Nada Obrić otkrila NEPOZNATE DETALJE glumičinog odrastanja i ODNOSA sa roditeljima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track