NE PRESTAJE DA ŠOKIRA, A DOBRANO ZAGAZILA U 7. DECENIJU: Madona opet digla prašinu svojim FOTKAMA, ali svi su zurili u SAMO jedno!
Foto: Profimedia

opet preteruje?

NE PRESTAJE DA ŠOKIRA, A DOBRANO ZAGAZILA U 7. DECENIJU: Madona opet digla prašinu svojim FOTKAMA, ali svi su zurili u SAMO jedno!

Pop kultura -

Kraljica popa, kako je nazivaju širom sveta, je oduvek volela i još voli da iznenađuje javnost, fanove i medije. Šok faktor u njenoj umetnosti je bio očekivan, ali kako dolazi u određene godine, njene objave na društvenim mrežama, pogotovu na Instagramu, postaju veoma upitne.

Polugole Madonine fotografije koje su obišle sve svetske medije još uvek su u centru pažnje, a ako ste pomisli da je nemoguće da ova žena ode korak dalje, pa prevarili ste se. Slavna 63-godišnja pop legenda pozirala je u raznim pozama dok je na sebi nosila mrežaste čarape i kaput i kapu u vojnom stilu. Jedina odeća koju je nosila ispod kaputa bio je donji veš u kojem joj je njena zadnjica došla do izražaja.

Madona svojim provokativnim fotografijama ne prestaje da oduševljava i zabavlja obožavatelje na Instagramu, pa tako najvernije fanove nije razočarala ni ovog četvrtka kada je objavila mnoštvo novih fotografija dok su svetla reflektora bila usmerena na njenu neobično podignutu zadnjicu, za koju se veruje da je pevačica korigovala implantatima, prenosi Dejli Mejl.

Pevačica je svoju oskudnu odevnu kombinaciju prikrila već spomenutim kaputom koji joj je bio do kolena, a na leđima je debelim zlatnim slovima pisalo "God Save The Queen".

Prednji deo kaputa bio je ukrašen s nekoliko metalnih dugmića i pribadača, koji su podsećali na vojničke medalje.

"Problemi s automobilom", napisala je Madona ispod svoje objave, a dodala je i emotikone ključa, čekića, crvenog svetla i plavog automobila.

Pevačica je na jednoj fotografiji čučnula pokraj točka automobila, istaknuvši svoje mrežaste čarape i utegnute noge.

Svoju plavu dugu kosu isplela je u dve pletenice koje su istakle njeno besprekorno našminkano lice.

Na drugoj fotografiji, Madona leži na haubi automobila dok u vazduhu podiže crne čizme s platformom, dok je crno-bela fotografija prikazuje na leđima raširenih nogu, gde donji veš prekriva šeširom.

Osim toga, na Instagram Storiju podelila je fotografije na kojima sedi držeći nešto što je nalikovalo na medeni krst.

"Pustite Isusa da vozi", napisala je uz fotografije.

Madonino razmetanje provokativnim fotografijama počelo je nakon što se suočila s javnom raspravom o tome da li je išla na povećanje zadnjice. Govorkanja na internetu započela su kad je pevačica sa svojim sinom Dejvidom Bandom nastupila u poznatom gej baru "Stonewall Inn" u Njujorku za Novu godinu, neposredno pre početka 2019. godine.

Madona
foto: Profimedia

Iako se obožavaocima svidela njihovo izvođenje, mnogi su primetili promenu oblika njene pozadine, a nekoliko njih u komenatarima se smejalo pevačici ili su jednostavno ostali užasnuti.

Nekoliko dana nakon toga, Madona se obratila onima koji su je prozvali na internetu.

"Ne tražim ničije odobravanje", napisala je i dodala: "Imam pravo da sa svojim telom radim isto što i svi ostali. Hvala ti 2019. godino! Biće to neverovatna godina!! !" uz prateće haštagove.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:13

Milena Radulović uz pesmu proslavila 27. rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track