BUGARI IZABRALI SVOG PREDSTAVNIKA ZA EVROVIZIJU: Rok grupu šalju u Torino i nadaju se pobedi! EVO KO STOJI IZA NJIH!
Foto: Orlin Nikolov

prelomili

BUGARI IZABRALI SVOG PREDSTAVNIKA ZA EVROVIZIJU: Rok grupu šalju u Torino i nadaju se pobedi! EVO KO STOJI IZA NJIH!

Pop kultura -

Ozbiljna rok ekipa - Roni Romero i Intelidžent mjuzik prodžekt (Intelligent Music Project) - predstavljaće Bugarsku na Evroviziji 2022. godine u Italiji. Za pobedu će se takmičiti s numerom "Intention", za koju je već snimljen i atraktivan spot, a ovaj izbor garantuje opasno dobru svirku na sceni u Torinu. Bugari imaju veliki ambicije na takmičenju, pa su se angažovali na promociji i u Srbiji.

Tvorac Intelidžent mjuzik prodžekta, koji u različitim sastavima funkcioniše od 2010. godine, jest poznati bugarski biznismen i dobrotvor Milen Vrabevski, a pored Romera, sadašnju postavu benda čine i Biser Ivanov, Slavin Slavčev (pobednik "X-faktora Bugarska"), Ivo Stefanov, Dimiter Sirakov i Stojan Jankulov.

Čini se, inače, da će ovogodišnja Evrovizija biti pravo rokersko takmičenje, jer se uveliko priča da će izvođače sličnog muzičkog stila poslati Finska, Nemačka, Moldavija... Takmičenje se ove godine odvija u Torinu, polufinala su zakazana za 10. i 12. maj, dok je veliko finale 14. maja u Pala Alpitur areni.

Intelligent Music Project
foto: Orlin Nikolov

Kurir.rs

Bonus video:

00:59

ČOVEK KOJI JE DOVEO EVROVIZIJU U SRBIJU! Vladimir Graić: Uragankama fali FAKTOR SREĆE da bi ostvarile svetsku karijeru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track