ANA STANIĆ U PROVOKATIVNOM IZDANJU SPREMA SE ZA EVROVIZIJU: Na plaži pokazala s*ksi noge i poslala poruku FANOVIMA
Foto: Damir Dervišagić

nikad nije kasno

ANA STANIĆ U PROVOKATIVNOM IZDANJU SPREMA SE ZA EVROVIZIJU: Na plaži pokazala s*ksi noge i poslala poruku FANOVIMA

Pop kultura -

Trka za učešće za Pesmu Evrovizije uveliko traje, a pesme ćemo čuti već sledeće nedelje.

Nakon rekordnog broja kompozicija koje su prijavljene ove godine, Radio-televizija Srbije odabrala je čak 36, koje će učestvovati u nacionalnom izboru. Među njima, pored onih manje afirmisanih, posle dužeg perioda, učestvuje i veliki broj poznatih izvođača, poput Ace Lukasa, Goce Tržan, Sare Jo, Angeline, Dušana Svilara...

Bivša pevačica grupe Mobi dik za pobedu se bori s pesmom "Ljubav bez dodira". Ana je s fanovima podelila fotografiju s odmora, gde se trenutno priprema za nastup.

"Najveći dar koji možemo da imamo je dar da volimo. Ne toliko da budemo voljeni, već pre svega da volimo. Naravno, nema lepše stvari od toga da ljubav bude uzvraćena. Nikada nisam imala duge periode da ne volim - da budem sama i neispunjena u emotivnom smislu. Ne kažem da samoća ne može da bude prijatna, kreativna i okrepljujuća, ali sam nekako uvek bila u romantičnim vezama. Potpuni sam adikt kada je romantika u pitanju. Čitam šta psiholozi govore i moram da sazrim i počnem da gledam na ljubav kao na razumnu stvar. Ipak, mislim da nikad neću sazreti. Volim da sumanuto volim. Ne mogu protiv toga", izjavila je svojevremeno pevačica za naš magazin Lena.

Srbija će novog predstavnika i pesmu za Torino birati na festivalu "Pesma za Evroviziju 22", kroz dva polufinala, 3. i 4. marta i finale 5. marta!

Beovizija, Beovizija 2020.
foto: Ana Paunković

Kurir.rs

Bonus video:

03:00

SREĐUJE SE I KAD IDE DO PRODAVNICE! Ana Stanić važi za jednu od NAJZGODNIJIH pevačica: Sad je OTKRILA TAJNU SVOG SAVRŠENOG IZGLEDA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track