DRAMA! POKUŠALA SI DA MI OTMEŠ ĆERKU: Kanje Vest javno napao bivšu Kim Kardašijan, umešao i DECU u priču!
Foto: Profimedia

ŠOK

DRAMA! POKUŠALA SI DA MI OTMEŠ ĆERKU: Kanje Vest javno napao bivšu Kim Kardašijan, umešao i DECU u priču!

Pop kultura -

Američki reper Kanje Vest optužio je preko Instagrama bivšu suprugu Kim Kardašijan da je pokušala da otme jedno njihovo dete.

Vest ovih dana koristi svaku priliku da napadne svoju nekadašnju suprugu. Nakon razvoda, reper ne uspeva da prihvati novonastalu situaciju, pa je nedavno pretio njenom novom partneru, komičaru Pitu Dejvidsonu.

Kanje se javno požalio što Kim dozvoljava njihovoj ćerki da koristi TikTok i upitao pratioce kako da reši ovu situaciju, a sada je optužuje i da je pokušala da otme njihovu ćerku.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

- Amerika je videla kako pokušavaš da otmeš moju ćerku na njen rođendan tako što mi nisi dala adresu proslave - napisao je Vest uz fotografiju Kimine izjave u kojoj pokušava da objasni da ćerka koristi TikTok uz nadzor.

- Dovela si obezbeđenje u kuću dok sam se igrao sa svojim sinom, a zatim me optužila za krađu. Morao sam da se testiram nakon ćerkine žurke jer si me optužila da se drogiram - dodao je reper.

Kurir.rs

Bonus video:

05:05

NISAM MOGAO DA PADNEM UZ TAKVU ŽENU: Ša priznao sa kim je prolazio kroz AGONIJU posle Tare, pa progovorio o ULASKU U RIJALITI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track