BIO JE TIHA PATNJA MNOGIH ŽENA ŠIROM SVETA: Vodio razuzdani život, a sada se zapustio i ne liči na sebe, retki ga prepoznaju FOTO
Foto: Profimedia

šta mu bi

BIO JE TIHA PATNJA MNOGIH ŽENA ŠIROM SVETA: Vodio razuzdani život, a sada se zapustio i ne liči na sebe, retki ga prepoznaju FOTO

Pop kultura -

Holivudski glumac Nik Nolti ovih dana slavi 81. rođendan, a legendarna zvezda privlači pažnju retkim pojavljivanjem u javnosti, iako ga u poslednje vreme nije bilo lako prepoznati.

Nik Nolti
foto: profimedia

Naime, svoje nekada lepo lice kojim je mamio uzdahe žena širom sveta, Nik je sakrio iza guste sede brade i duže neuredne kose, ali se to promenilo krajem prošle godine, kada se pojavio u potpuno novom izdanju. Povod za to bilo je snimanje filma „Ritenhaus”, za čije potrebe se ponovo obrijao i podsetio na nekadašnji izgled, što je oduševilo njegove fanove koji nisu razumeli zašto je toliko zapostavljen.

Nik Nolti
foto: profimedia

Legendarni glumac iza sebe ima bogatu filmsku karijeru koju je davno započeo u televizijskoj mini seriji „Bogat, siromah”, a snimio je više od 40 filmova. Među njegovim najpoznatijim su „Tanka crvena linija”, „Rt straha”, „Grad zločina” i „Dubina”, a vrhunac slave dostigao je 90-ih, kada su ga obožavaoci i kritičari obasipali komplimentima i nagradama.

Međutim, pored glumačke karijere, Nik je vodio prilično turbulentan privatni život, pa je još 1965. godine uhapšen zbog falsifikovanja dokumenata i njihove preprodaje, dobio 45 godina zatvora i kaznu od 75.000 dolara, ali je uspeo da pobegne iz zatvora. jer je presuda na kraju ukinuta.

Nik Nolti
foto: Profimedia

Međutim, kažnjen je time što mu je oduzeta mogućnost da služi rat i vojsku, a kao mladiću se činilo da mu je dužnost da učestvuje u Vijetnamskom ratu, zbog te kazne nije mogao da ostvari svoj san. Priznao je da zbog toga misli da je gori od drugih i da oseća da nije dovoljno dao svojoj voljenoj otadžbini.

Nik je četiri puta stajao pred oltarom i ima dvoje dece. Danas živi mirnim životom bez poroka, i trudi se da bude što dalje od očiju javnosti. Povezivali su ga sa Karen Eklund, Debrom Vinger i Viki Luis, ali ovaj glumac retko priča o svom privatnom životu.

Nik Nolti
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:14

Sofija Rajović sa mužem posle venčanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track