NIKAD NISI IZGLEDALA GORE, LICE TI IZOBLIČENO: Glumici su za ulogu narko kraljice izmenili lični opis, znate li ko je u pitanju?
Foto: Profimedia

neverovatna transformacija

NIKAD NISI IZGLEDALA GORE, LICE TI IZOBLIČENO: Glumici su za ulogu narko kraljice izmenili lični opis, znate li ko je u pitanju?

Pop kultura -

Sudeći po fotografijama sa snimanja nove Netfliksove serije, atraktivnoj glumici su šminkeri za ulogu Grizelde Blanko prostetičkim umecima izmenili lice, a fanovi se slažu da je unakažena.

Prava Grizelda
Prava Grizeldafoto: Profimedia

Glumicu Sofiju Vergaru (49) snimili su na setu nove Netfliksove serije "Grizelda", u kojoj se pojavljuje u ulozi glavne junakinje Grizelde Blanko. Za ulogu kraljice narko kartela, Vergara se morala odreći svog prepoznatljivog atraktivnog imidža, te ju je teško prepoznati.

Sofija se na snimanju odmarala na suncu pre nego što se uputila prema garderobi i prostorijama za šminkanje, gdje je doživela pravu transformaciju.

Sudeći po fotografijama, zvezda "Moderne porodice" će u seriji imati lažni nos, a čini se kako su šminkeri promenili i njenu bradu i stanjili joj obrve.

Njeni obožavaoci su zaključili da Vergara nikada nije gore izgledala, ali pohvalili su uloženi trud jer će tako bolje dočarati slavnu narko kraljicu.

Sofija Vergara, Grizelda Blanko
foto: Profimedia

Producent serije "Griselda" je Erik Njuman, tvorac megapopularnih "Narkosa", a radnja će pratiti život zloglasne Kolumbijke Grizelde Blanko. Zanimljivo je što je Grizelda stvorila jedan od najuspešnijih narko-kartela u istorijii, ali je bila poznata kao brižna majka.

Grizelda Blanko ispisala je najmračnije strane u istoriji trgovina narkoticima i utrla put Pablu Eskobaru i njegovim naslednicima. Gruba Kolumbijanka stoji iza gomile perfidnih načina za dilovanje narkotika koji se koriste i danas.

U svom zločinačkom opusu ubrojala je najmanje 250 ubistava i imala je 20 lažnih imena. Kažu da je hipnotisala ljude - pridobijala ih svojom pronicljivošću i stvarala od njih odane sledbenike. Bilo je tu i mnogo, mnogo straha - svako ko je radio za nju bio je svestan da ona ni od koga ne traži ono što nije sama u stanju da uradi.

Svih šest epizoda serije režiraće kolumbijski reditelj Andres Baiz (47), koji je izjavio kako je Vergara u ovom projektu pokazala neverovatni talenat i dala svoj glumački maksimum.

Sofija Vergara, Grizelda Blanko
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:26

Običaji i zanimljivosti o godini tigra: Igre uz Điaozi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track