MANEKENKA OSTAVILA KANJEA VESTA, PA PRIZNALA: Nisam zaljubljena u njega! Oglasila se na mrežama, pa BRŽE, BOLJE izbrisala post!
Foto: Profimedia

PUKLA TIKVA

MANEKENKA OSTAVILA KANJEA VESTA, PA PRIZNALA: Nisam zaljubljena u njega! Oglasila se na mrežama, pa BRŽE, BOLJE izbrisala post!

Pop kultura -

Iako je Kanje Vest nedavno otkrio kako ponovo uživa u ljubavi, i dalje je nastavio da bude u centru pažnje zbog kontroverznog odnosa sa bivšom suprugom Kim Kardašijan, a sada se i njegova kratka romansa privela kraju.

U poslednje vreme, u ljubavni život Kanjea Vesta upućena je svetska javnost, a sada je završila i njegova "obećavajuća" romansa sa manekenkom Džulijom Foks.

Iako su mnogi mislili kako će novopečeni par iskoristiti Dan zaljubljenih na što bolji način, stigla je vest o njihovom raskidu, a sve je potvrdila i sama Džulija.

Kanje Vest, Džulija Foks
foto: Profimedia

"Svi biste voleli da sam nesrećna. Mediji bi rado da vide usamljenu tužnu ženu kako sama plače u avionu, ali to nije istina! Kanje i ja smo i dalje u dobrim odnosima. Volim ga, ali nisam bila zaljubljena u njega. Zar mislite da imam 12 godina", napisala je manekenka u postu koji je ubrzo izbrisala, prenosi People.

Ipak, izvori tvrde kako je za kraj njihove veze zaslužna i udaljenost, budući da Kanje živi u Los Anđelesu, a manekenka u Njujorku.

"Džulija je prvenstveno majka, a njena porodica i obaveze nalaze se u Njujorku. Kanje je izrazio želju da ona bude u Los Anđelesu, ali ona to nije mogla da prihvati", rekao je izvor podsetivši da manekenka ima jednogodišnjeg sina.

Kanje Vest
foto: Profimedia

Glasine o njihovoj romansi započele su uoči novogodišnjih praznika, kada su po prvi put viđeni zajedno u Majamiju. Od tada, par se sve češće zajedno pojavljivao u javnosti, a zajedno su proslavili i Džulijin rođendan.

"Foxks i Vest su upravo izašli iz svojih pređašnjih veza i pomogli su jedno drugom da se oporave. Oni su na neki način srodne duše i super je to gledati", rekao je izvor ranije.

Iako su krenuli putem koji je naslućivao kako se radi o nečem ozbiljnom, njihova veza nije izdržala.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Mnogi su naslutili i kako je celoj situaciji rezultovao i reperov burni odnos sa bivšom suprugom Kim, od koje se nakon sedam godina braka razišao u februaru 2021. godine. Sve do nedavno, par se javno prepucavao oko dece, a iako i Kim već par meseci ima novog dečka Pita Dejvidsona, Vest je dao naslutiti da se i dalje nada pomirenju s njom.

"Nisam posvađan ni sa kim, volim svoju porodicu i ne odustajem od njih. Verujem da ćemo opet završiti zajedno", istakao je reper.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:11

KIM KARDAŠIJAN MORA DA PRESTANE: Pratioci zgroženi novim snimkom, da li je moguće da se u OVO UVUKLA?! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track