SVAKE GODINE JEDVA ČEKAMO BAJAGIN ROĐENDAN ZBOG LEGENDARNOG LAPSUSA: Za sve je kriva njegova PREPISKA sa vernim fanom (FOTO)
Foto: Stefan Jokić

VIRAL

SVAKE GODINE JEDVA ČEKAMO BAJAGIN ROĐENDAN ZBOG LEGENDARNOG LAPSUSA: Za sve je kriva njegova PREPISKA sa vernim fanom (FOTO)

Pop kultura -

Tviterom je pre tačno godinu dana počela da kruži viralna prepiska između muzičara Momčila Bajagića Bajage i jednog njegovog fana, momka po imenu Danijel Farkaš.

Naime, Danijel je kao verni fan svake godine čestitao Bajagi rođendan, a on mu se zahvaljivao, ali sa pogrešnim imenom - umesto "Hvala, Danijele", zahvalnice su bile upućene Danijeli.

Kako je ova prepiska postala viralna, sa Bajagom su tada kontaktirali mediji, a on im je objasnio da je tek tada shvatio da je reč o Danijelu, a ne Danijeli, i da će za sledeći rođendan sigurno zapamtiti.

Momčilo Bajagić Bajaga, Bajaga
foto: Kurir

Sada, nakon godinu dana, deluje kao da su Danijel i Bajaga podigli svoj odnos na viši nivo, jer njihova današnja prepiska više ne izgleda kao uobičajena prepiska poznate ličnosti i fana, već dva dobra poznanika, pa čak i prijatelja.

Kako je počela ova zanimljiva prepiska?

„Svake godine smo išli na njegove koncerte i na maskenbal uoči njegovog rođendana. Ja sam onda, igrom slučaja, jer sam radio kao novinar, imao njegov kontakt, pa sam bio u fazonu – što ne bih čestitao čoveku rođendan“, rekao je prošle godine Danijel Farkaš za Novu.

Inače, verni fanovi Bajage svake godine za njegov rođendan, koji je 19. februara, prave jedinstven maskenbal u jednom baru. Oni se tada maskiraju u njegove pesme i vesele se. Iako je muzičar nekoliko puta bio pozvan da dođe na žurku, nije išao jer mu je, kako je i sam rekao svojevremeno za medije, bilo glupo da se maskira u samog sebe.

Bajaga, Bajagin koncert
foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:05

Momčilo Bajagić Bajaga o tome da je morao da studira nuklearnu fiziku kako bi mogao da nastupa sa Ribljom Čorbom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track