NAŠOJ GLUMICI IZVRŠITELJI POKUCALI NA VRATA! POPISUJU JOJ STVARI ZBOG DUGA OD 14 DINARA: Samo sam slučajno prepisala cifru (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

NEVEROVATNO

NAŠOJ GLUMICI IZVRŠITELJI POKUCALI NA VRATA! POPISUJU JOJ STVARI ZBOG DUGA OD 14 DINARA: Samo sam slučajno prepisala cifru (FOTO)

Pop kultura -

Glumici Tijani Čurović stiglo je pismo od izvršitelja, i to zbog duga, kako navodi, od 14,84 dinara.

Naime, ona je nakon dobijene pošte ovo objavila Instagramu napisavši komentar u šaljivom tonu.

Tijana je podelila fotografju računa na kom piše kako njen dug iz prethodnog obračunskog perioda za električnu energiju iznosi 14,84 dinara, a onda je u sledećoj objavi, fotografisala i pismo od izvršitelja o pokušanom popisu pokretnih stvari i napisala sledeće:

Tijana Čurović
foto: Printscreen/ Instagram

"Da li verujete da mi izvršitelji dolaze na kuću da mi popisuju stvari zbog 14 dinara koje sam slučajno pogrešno prepisala na poslednjem računu", zapitala se ona.

Inače, Tijana Čurović razvela se od kolege Slaviše Čurovića pre sedam godina, sa kojim ima ćerku Taju.

Međutim, u njihovom odnosu došlo do preokreta.

Tijana Čurović
foto: Printscreen/ Instagram

Tijana je nedavno objavila zajedničku fotografiju, a opisom je nagovestila pomirenje, a zatim i potvrdila da su njih dvoje ponovo zajedno.

- Šta ostaje iza nas ako ne porodica - napisala je Tijana, pa rekla:

- Nećemo davati veće intervjue, ali evo čiste ekskluzive za vas – ponovo smo svi zajedno - rekla je Tijana za magazin "Story".

Slaviša Čurović
foto: Printscreen/Instagram

Tijana i Slaviša uspeli su da prebrode sve što ih je razdvajalo i da sačuvaju svoju porodicu. Međutim, i dalje je misterija šta je bio razlog njihovog razlaza jer očigledno ljubavi nije nedostajalo dok su se sve vreme ponašali kao da do razlaza nije došlo.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:15

Verila se glumica Anja Alač: Zaprošena u pozorištu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track