NIKO NE ZNA TAJNU KOJA SE KRIJE IZA SREDNJEG IMENA KAJLINOG SINA: Dženerova htela da oda počast ovom muškarcu koji joj je bitan!
Foto: Profimedia

Velika tajna je otkrivena!

NIKO NE ZNA TAJNU KOJA SE KRIJE IZA SREDNJEG IMENA KAJLINOG SINA: Dženerova htela da oda počast ovom muškarcu koji joj je bitan!

Pop kultura -

Kajli Džener drugog februara ove godine donela je na svet svoje drugo dete kome je dala ime Volf Vebster.

Kajli je Volfa dobila iz veze sa partnerom Trevisom Skotom sa kojim već ima devojčicu Stormi, koja sada ima četiri godine.

Kajli Džener, porodila se
foto: Printscreen/Instagram

Iako su se fanovi obradovali dolasku Kajlinog sina na svet, ali je većina njih ostala zbunjena zbog srednjeg imena koje mu je Kajli dala. Nikome nije bilo jasno zašto je rešila da ga nazove baš Žak.

Sada je odgovor na to pitanje potao javan, a svima je laknulo kada su saznali da je to način na koje je poznata lepotica htela da oda počast svom partneru koji je čini srećnom.

Trevis Skot, Kajli Džener
foto: Profimedia

Trevisov otac, koji je takođe muzičar, nosi ovo ime i poznat je kao Žak Vebster. Prema Nickiswift-u, Trevis nije imao najbolji odnos sa ocem tokom odrastanja. Čak se prisetio trenutaka kada su se njih dvojica tukli pred njegovim prijateljima.

Uprkos njihovom burnom odnosu, Travis je napravio sličnu karijeru kao i njegov otac koji je soul i džez muzičar i koji mu je priznao da ne voli njegovu muziku. Ali Trevis uvek naglašava da su ga očeve muzičke sposobnosti inspirisale za stvaranje svoje muzike.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:29

Maja Berović otkrila kog je pola njena beba!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track