MARIJA MIKIĆ U FIĆI SAZNALA DA JE U DRUGOM STANJU: Pevačica otkrila u kom je mesecu i sa kojim simptomima trudnoće se nosi!
Foto: Nenad Kostić

PRESREĆNA JE

MARIJA MIKIĆ U FIĆI SAZNALA DA JE U DRUGOM STANJU: Pevačica otkrila u kom je mesecu i sa kojim simptomima trudnoće se nosi!

Pop kultura -

Pevačica Marija Mikić večeras je nastupala na takmičenju "Pesma za Evroviziju '22" i sve je oduševila svojom pesmom i energijom, posebno ukoliko se uzme u obzir da se svega dan pred takmičenje saznalo da je u drugom stanju.

Marija Mikić, Jovan Pantić
foto: Nenad Kostić

- Osećam se nikad bolje i poletnije, puna sam energije i neke sreće. Ušla sam u peti mesec pre neki dan. Nemam nikakve simptome, samo mi se ponekad spava više nego što treba- započela je Marija za "Mondo", pa otkrila kako su ona i Jovan saznali lepu vest:

Marija Mikić, Jovan Pantić
foto: Nenad Kostić

- Ni Jovan ni ja nismo očekivali, jer smo imali dva negativna testa iako simptomi nisu izostajali. Mislila sam da mi se nešto poremetilo zbog tempa i posla, ali je ipak nalaz krvi presudio. Saznali smo dok smo se vozili Fićom na Brankovom mostu.

Pevačica je priznala da nije želela da se za trudnoću sazna, narčito jer je želela da njena numera "Ljubav me isnpiriše" bude u fokusu:

Marija Mikić, Bebovizija, Bodi, Beba, Trudnoća
foto: Printscreen YT

- Nisam želela uošte da otkrivam publici, jer sam želela d moja pesma bude u prvom planu i moj nastip, ali kada je nekako dospela vest u novine onda sam odlučila da idem do kraja i potvrdim sve kako jeste i radujem se svemu što mi se dešava.

Na pitanje da li će napraviti pauzu u karijeri, imala je spreman odgovor:

Marija Mikić
foto: Nenad Kostić

- Hoću, ali jako kratku. Odnosno u zavisnosti od toga kako e budem osećala. Publika i pevanje mi već nedostaju, ali želim da se posvetim novoj ulozi u životu i uživam u svakom trenutku dana, a verujem i neprospavanih noć- zaključila je Marija Mikić.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

00:09

Bajaga negira da je provocirao Lukasa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track