00:04

Andrija Milošević proslavlja rođenje sina

dok se deca rađaju

ANDRIJA MILOŠEVIĆ NAPRAVIO INTIMNO SLAVLJE! Glumac uputio emotivnu poruku sinu Relji, svi se RAZNEŽILI, a ovo je prva fotka!

Pop kultura -

Glumac Andrija Milošević pre nekoliko dana postao je otac, a tim povodom večeras je organizvao intimno slavlje u jednom prestoničkom restoranu.

Kako je Aleksandra juče napustila porodilište sa sinom kojem su roditelji dali ime Relja, glumac je večeras mogao da se opusti i uživa u krugu najbližih prijatelja.

Andrija Milošević
foto: Printscreen/Instagram

Sandra je na stori priči svog Instagram naloga podelila deo atmosfere s slavlja. Naime, ona je objavila snimak na kojem se vidi novopečeni tata, odnosno Andrija, koji se obraća gostima.

- Dok se deca rađaju, za mene lično budućnost je lepa - glasi delić Andrijinog emotivnog govora.

Andrija Milošević, proslava
foto: Kurir

Sudeći po snimku, takođe, jasno je da se valjano potrudio oko same organizacije. Svečano odeven i uz muziku, zasigurno će se dobro provesti s najmilijima koji nipošto nisu propustili da mu čestitaju što je mali Relja stigao.

Inače, glumac je zakupio salu jednog poznatog restorana. Kako navodi izvor sa lica mesta, pevaće Saša Matić, a od glumaca su tu Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović, kao i Aleksandar Radojičić i Viktor Savić.

Andrija Milošević, proslava
foto: Kurir

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:58

GLUMAC ISPRIČAO VIC: Andrija Milošević nije oduševio trudnu devojku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track