04:43

Ivana Peters iznenadila stajlingom za večerašnji nastup

NEVEROVATNA JE!

IVANA PETRERS VRELIM AUTFITOM ZAPALILA SCENU: Pevačica u crnom tilu dokazala da GORI VATRA i priznala da li se plašila nastupa!

Pop kultura -

Ivana Peters jedna je od najboljih vokala iz naših podneblja, a večeras je na takmičenju "Pesma za Evroviziju '22" priuštila pravo uživanje svima koji su pratili program.

Naime, Ivana je fantastično otpevala pesmu "Gori vatra", a tom prilikom posebn pažnju je izazvao njen autfit. Naime, pevačica je nosila crni triko, a preko njega je imala samo tanak crni til.

Ivana Peters
foto: RTS

Cela scena gorela je pod njenim glasom i izgledom, a svega nekoliko minuta pred nastup Petersova je otkrila da li je imala tremu:

- Nemam tremu jer se ne takmičim, već samo nastupam.

pesma za Evroviziju '22
foto: Nemanja Nikolić

Fantastičan nastup Ivane Peters je samo dobrineo zagrevanju temperature do maksimuma na kome su celo veče radili Jovan Radomir, Dragana Kosjerina, Kristina Radenković i Stefan Popović.

Osim Petersove, na sceni se pojavila i Bojana Stamenov koja je sve oduševila neverovatnom promenu u njenom fizičkom izgledu u odnosu period kada je nastupala na Pesmi Evrovizije. Tu je bio i Danijel Popović, kao i Mladen Lukić i Danica Krstić, koji su ovo veče obogatili još nekim starijim pesmam poput pesme "Brazi", koju je na Evroviziji pevala Bebi Dol i "Lejla" Seada Memića Vajte.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:36

Bojana Stamenov iznenadila novom linijom i govorila o favoritima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track