KONSTRAKTA NIJE BILA PRVA U POLUFINALU: Publika je OVU PEVAČICU izglasala kao NAJBOLJU i tako umetnicu poslala na DRUGO MESTO!
Foto: Nenad Kostić

NIJE BILA PRVA

KONSTRAKTA NIJE BILA PRVA U POLUFINALU: Publika je OVU PEVAČICU izglasala kao NAJBOLJU i tako umetnicu poslala na DRUGO MESTO!

Pop kultura -

Pevačica Ana Đurić Konstrakta, sinoć je zauzela prvo mestu na takmičenju "Pesma za Evroviziju", a iako su od prve polufinalne večeri brojni korisnici društvenih mreža pružali podršku ovoj pevačici, zanimljivo je da u toku prve polufinalne večeri ona nije bila na prvom mestu.

Ana Đurić, Konstrakta
foto: Kurir Televizija

Naime, žiri je Konstrakti, nakon prve polufinalne večeri, dao 12 poena, ali publici se pesma nije toliko dopala, te je pobednica ovog takmičenje te večeri dobila od fanova svega 8 bodova i tako zabršila na drugom mestu.

Zorja Pajić
foto: Printscreen/RTS

Na prvom mestu se te večeri našla Zorja sa istoimenom pesmom Zorja, koja je od žirija dobila 10 poena, dok je od publike dobila maksimalnih 12.

Prvo polufinale, Pesma za Evroviziju, Takmičenje, Rezultati, Bodovi
foto: PrintScreen

Na trećem mestu našao se Aca Lukas koji je i od žirija i od publike dobio po šest poena.

Aca Lukas, pesma za Evroviziju '22
foto: Nenad Kostić

Ipak, izgleda da se Konstraktina pesma mnogima dopala nakon dana pauze, te je njena popularnost drastično skočila, što se osim pobedom u finalu "Pesma za Evroviziju '22", može videti i u drastičnom povećanju broja ljudi koji je prati na društvenoj mreži instragram.

Naime, zdravu umetnicu je za manje od 24 sata zapratilo više od 20.000 ljudi.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

07:49

HIT SITUACIJA U EMISIJI UŽIVO! Poznata pevačica rođena 29. februara DA LI JOJ JE DANAS ROĐENDAN?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track