NAKON KISELOG OSMEHA SARE JO ZVANIČNA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: Niko nije očekivao OVE reči koje su upućene ZDRAVOJ UMETNICI!
Foto: Youtube/RTS Pesma Evrovizije

NIKO NIJE OČEKIVAO

NAKON KISELOG OSMEHA SARE JO ZVANIČNA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: Niko nije očekivao OVE reči koje su upućene ZDRAVOJ UMETNICI!

Pop kultura -

Pevačica Sara Jo sinoć se takmičila u finalu "Pesma za Evroviziju", gde je još jednom predstavila svoju pesmu "Muškarčina".

Sara se na tom takmičenju našla na drugom mestu sa 20 poena, odmah iza Konstrakte koja je imala ukupno 24 poena. Reakcija ove mlade pevačice, kada je čula da je Konstrakta pobedila, izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama, a sada je stiglo i zvanično obraćanje njenog PR tima u kome su poslali poruku Konstrakti.

- Ne treba nam Evrovizija da pokažemo da je moguće da se u Srbiji realizuje svetski nastup! Reakcija publike je još jednom potvrdila da je Sara Jo najbolji performer kod nas, koji tek toliko toga može da donese! Ovo će se pamtiti, i služiti kao primer i inspiracija, a to je najvažnije! Sara Jo se na najlepši način upisala u istoriju muzičke scene, i na to smo svi ponosni!!! Za sve nas ovo je bio važan projekat. Radili smo ga najbolje što znamo! Hvala našoj Saki na poverenju Umetnici i pobednica mora biti zdrava, i zato samo najveća ljubav i podrška za Ana Konstrakta Đurić. Hvala timu "Pesma za Evroviziju '22"- pisalo je u saopštenju.

Podsetimo, Sara je bila jedan od favorita za pobedu i odlazak u Torino da predstavlja Srbiju na takmičenju "Evrovizija".

Bonus video:

02:45

Prva Konstraktina izjava nakon pobede

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track