OVO NISTE ZNALI O NATAŠI IZ ŽIKINE DINASTIJE: Zbog ovog se POSVAĐALA s rediteljem, a film koji ju je OBELEŽIO nikad nije odgledala
Foto: PrintScreen/Youtube

I DALJE JE PRELEPA

OVO NISTE ZNALI O NATAŠI IZ ŽIKINE DINASTIJE: Zbog ovog se POSVAĐALA s rediteljem, a film koji ju je OBELEŽIO nikad nije odgledala

Kultura -

Gala Videnović Aleksić važi za jednu od najlepših jugoslovenskih glumica, a pored uloge čuvene Nataše u "Žikinoj dinastiji", uloga Ester u filmu "Bal na vodi", naročito ju je proslavila. Iako je njen privatni život nepoznanica, pre nekoliko godina otkrila je tajnu sa snimanja pomenutog filma.

Gala Videnović
foto: Printscreen

Naime, filmu "Bal na vodi" partner joj je bio Milan Štrljić, a jednom prilikom glumica je istakla da su joj intimne scene s njim teško pale.

Gala Videnović
foto: Printscreen

– Kada je trebalo da snimim ljubavne scene sa Milanom Štrljićem, koji je igrao Rileta, reditelj i ja smo se posvađali i nismo pričali deset dana. Nisam imala problem sa bilo kakvim zadatkom, ali sam, s obzirom na činjenicu da je Ester veoma mlada i da je u pitanju prvo seksualno iskustvo, smatrala da ne može da deluje kao da je iskusna – rekla je Gala pre nekoliko godina i istom prilikom istakla da do današnjeg dana nije pogledala film u celosti, budući da ga, kako je istakla, doživljava na vrlo emotivan način.

Gala Videnović
foto: Printscreen RTS

Glumica se pre par godina pojavila u sitkomu „Andrija i Anđelka“, gde se odlično snašla u ulozi profesorke engleskog, a publika je pamti i iz „Žikine dinastije“ po ulozi Ruskinje Nataše, kao i po ulozi Vesne u filmu "Jagode u grlu". Celu bivšu Jugoslaviju naročito je fascinirala ulogom Ester u legendarnom filmu Jovana Aćina „Bal na vodi“.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:02

ŽELELA SAM DA IMAM TROJE DECE, MAJČINE REČI MI ODZVANJAJU U GLAVI: Glumica otvorila dušu i progovorila o ĆERKI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track