KONSTRAKTA PRED KAMERAMA SKINULA ODEĆU: Zdrava umetnica pokazala atribute i ZAPALILA društvene mreže NEVEROVATNOM linijom!
Foto: Nemanja Nikolić

SKINULA SE

KONSTRAKTA PRED KAMERAMA SKINULA ODEĆU: Zdrava umetnica pokazala atribute i ZAPALILA društvene mreže NEVEROVATNOM linijom!

Pop kultura -

Ana Đurić Konstrakta, koja će predstavljati Srbiju na Evroviziju u maju ove godine u italijanskom gradu Torinu sa pesmom "In corpore sano" oduševila je sve svojim nastupom na takmičenju "Pesam za Evroviziju '22".

Zdrava umetnica već tri dana tema je svih medija, kako domaćih, tako i stranih, a na društvenim mrežama ne prestaje da se priča o njoj. Ipak, naša predstavnica na Evroviziji nije stala sa iznenađenjima, te je dala svima novi razlog da neprestano pričaju o njoj.

Konstrakta, Pesma, In corpore sano, Spot, Izgled
foto: Printscreen YT

Naime, ona je objavila spot za pesmu "In corpore sano", a video je izazvao neverovatnu buru jer je Ana rešila da pred kamerama pokaže svoje telo.

Konstrakta u sporu sedi u kupatilu u donjem vešu i pere ruke. Zbog ovog snimka niko nije ostao ravnodušan već su svi potpuno odlepili zbog njenog izgleda.

Kako se vama sviđa Konstraktina pesma i njen spot?

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:04

PRETUČENA PEVAČICA MARINA RADOSAVLJEVIĆ SE VRATILA U LOKAL I OTPEVALA DVE PESME

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track