OVO JE MUŽ SRPSKE PREDSTAVNICE NA EVROVIZIJI: Konstrakta i Milan su u srećnom braku, imaju DVOJE DECE, a evo čime se on bavi
Foto: RTS

PRIVATAN ŽIVOT

OVO JE MUŽ SRPSKE PREDSTAVNICE NA EVROVIZIJI: Konstrakta i Milan su u srećnom braku, imaju DVOJE DECE, a evo čime se on bavi

Pop kultura -

Sinoć je održano finale "Pesme za Evroviziju", na kojem je Srbija odlučila da je u Italiji predstavlja Konstrakta i pesma "In corpore sano". Dramatičan performans i snažne reči, osvojile su publiku, a malo njih je znalo za ovu našu umetnicu pre nego što pojavila na ovom takmičenju i trijumfovala. Konstrakta je udata, ima dvoje dece, a u braku je sa arhitektom Milanom Đurićem.

Naime, Konstrakta je za kratko vreme, nakon nastupa u prvoj polufinalnoj večeri na "Pesmi za Evroviziju 22", izazvala ogromnu pažnju javnosti. Njena pesma "In corpore sano" ubrzo je postala prva u trendingu.

Malo ko zna da je pevačica završila arhitekturu, te da je ponosna majka dvoje dece - devojčice i dečaka, Lene i Nikole.

Ona je u braku sa Milanom Đurićem, kome na društvenim mrežama takođe piše da je, baš kao i Konstrakta završio Arhitekstonski fakultet.

Očigledno je da njih dvoje nisu često aktivni na društvenim mrežama, ali se može naći po neka zajednička fotografijama sa decom.

Konstakta je o majčinstvu pričala u jednom intervjuu za domaće medije.

- U dosadašnjem skromnom iskustvu, bilo je situacija u kojima sam se pitala – da li je ovo njegov/njen karakter ili faza? Da li sam pogrešno reagovala a da nisam razumela njihovu potrebu, i sad je sve otišlo nepovratno dođavola, pokvarila sam nešto? A taj strah se prenosi na decu, utiče na njihovo samopouzdanje. Jer deca nisu strana bića sa druge planete, mali manipulatori ili masa koju ćemo mi da uobličimo i slično. Stvar je mnogo jednostavnija, samo ako uzmemo ozbiljno i sa poštovanjem njihove potrebe. Dakle, žao mi je svake situacije u kojoj je moj strah prevladao potrebe mog deteta - rekla je Konstrakta u intervjuu za portal "Budi keva" pre par godina.

A godinama je bila i član benda "Zemlja gruva", koji je osnovan 2007. godine.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

00:56

Kristina Radenković promašila akcenat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track