POZNATA GLUMICA ČEKA BEBU SA TEČINIM SINOM: Poznaju se od MALENA, ljubav se rodila kad su ODRASLI, evo KAKO IZGLEDA pred POROĐAJ
Foto: Jonathan Hordle / Shutterstock Editorial / Profimedia

LJUBAV NEMA GRANICE

POZNATA GLUMICA ČEKA BEBU SA TEČINIM SINOM: Poznaju se od MALENA, ljubav se rodila kad su ODRASLI, evo KAKO IZGLEDA pred POROĐAJ

Pop kultura -

Britanska glumica Emili Atak "uhvaćena" je na ulicama Londona sa svojim partnerom Alisterom Garnerom. Par je uživao u opuštenoj šetnji, a lepa 34. godišnjakinja pokazala je da joj trudnoća i te kako prija! Emili je blistala u modernoj sivoj rebrastoj haljini i bež mantiliću, a ovo trendi izdanje jasno je pokazalo njen poveći trudnički stomak.

Emili Atak
foto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

Podsetimo, glumica sitno broji do porođaja, s obzirom da je ranije otkrila da joj je termin u aprilu. Emili Atak, inače, nosi dečaka, a sama je priznala da je bila iznenađena polom bebe, s obzirom da je imala neke specifične simptome koji se uglavnom povezuju sa nošenjem devojčice, poput iscrpljenosti i žgaravice.

Ovo je prvo dete slatke plavuše, a ubrzo nakon što je saznala da je trudna preselila se kod svog izabranika Alistera. Par se zabavlja već nekoliko godina, a poznaju se od malih nogu. Naime, Emilina majka, poznata glumica Kejt Robins, i Alisterova maćeha su zapravo rođene sestre, pa su njihovi životi godinama unazad isprepletani.

Kako se na Zapadu deca dvoje ljudi iz prethodnih brakova nazivaju "polubraćom" ili "polusestrama", iako nisu krvno povezani, tako su britanski mediji preneli vest da je Garner Emilin "rođak", odnosno brat od tetke.

Činjenica da su praktično odrasli zajedno, provodili sve praznika i porodične odmore zajedno i da se poznaju 30 godina, izazvala je određene kontroverze u javnosti, ali jasno je da nema prepreka u njihovoj ljubavi s obzirom na to da nema krvnog srodstva. Inače, Alister je tri godine stariji od Emili i nuklearni je naučnik.

Podsetimo, ova komičarka je nedavno progovorila o svojoj trudnoći, rekavši da je neverovatni uzbuđena, ali da su prethodni meseci ipak bili naporni.

"Trudnoća je uzbudljiva, ali veoma, veoma teška. Ipak, osećam se povezano sa svojim telom na način na koji nikada ranije nisam bila. Nekada su mi prijatelji govorili da ne pazim dovoljno na sebe, da previše kasno ležim i sve to, ali sada se osećam kao da je moje telo hram i "posuda". Svi su mi govorili da ću blistati, da ću želeti da idem na pilates i u teretanu, ali ja sam kao kokoška koja sedi na jajetu. Nisam se pomerila. Sve je neverovatno i toliko sam uzbuđena", ispričala je.

(Kurir.rs/BlicŽena/J.M.)

Bonus video:

00:36

Među prisutnima je bila glumica Anica Dobra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track