NIKO NE MOŽE DA VERUJE! Sara Jo, Konstrakta i Zorja su čudo: Prvi put u ISTORIJI desilo se ovo na takmičenju Pesma za Evroviziju!
Foto: Kurir TV, Nemanja Nikolić

NEVEROVATNO

NIKO NE MOŽE DA VERUJE! Sara Jo, Konstrakta i Zorja su čudo: Prvi put u ISTORIJI desilo se ovo na takmičenju Pesma za Evroviziju!

Pop kultura -

Takmičenje "Pesma za Evroviziju" održavalo se u četvrtak, petak i subotu, a u toku ova tri dana, publika je, zajedno sa žirijem, imala priliku da glasa za pesmu koja će Srbiju predstavljati na Evroviziji.

Ana Đurić, Konstrakta
foto: Nemanja Nikolić

Među favoritima su bile tri pevačice, Sara Jo, Konstrakta i Zorja, a prvo mesto odnela je Ana Đurić Konstrakta sa svojom pesmom "In corpore sano".

Sara Jo
foto: Printscreen/RTS

Ova neobična pesma očigledno je osvojila svačija srca, ali to nije jedina neobična stvar koja je obeležila ovogodišnje takmičenje. Naime, po prvi put u istoriji publika i žiri su se složili oko najboljih pesama na takmičenju, te je Konstrakta i od publike i od žirija dobila 12 poena, dok je Sara Jo, sa svojom pesmom "Muškarčina" dobila po deset. Pevačica Zorja i njena istoimena pesma dobile su po 8 poena od publike i žirija.

PZE, Pesma za Evroviziju, Zorja
foto: Nemanja Nikolić

Žiri je svoju odluku saopštio uživo u programu, dok je publika glasala putem telefona, a svi prihodi od SMS poruka ove godine biće podeljene u humanitarne svrhe. Prihod od SMS glasova namenjen je udruženju "Zvončica" za pomoć deci sa malignim i retkim bolestima, kao i "Fondaciji SOS Dečja sela Srbije", koja brine o deci bez roditeljskog staranja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:15

Katarina Grujić prvi put na sceni posle porođaja: Pevačica u crnom izgleda kao avion!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track