RITUALNO IH STAVLJAM PRED SVAKI NASTUP: Konstrakta se ne odvaja od OVA TRI predmeta, dobila ih je od SVEKRVE i stari su STO GODINA
Foto: Printscreen/RTS

SIMPATIČNA UMETNICA

RITUALNO IH STAVLJAM PRED SVAKI NASTUP: Konstrakta se ne odvaja od OVA TRI predmeta, dobila ih je od SVEKRVE i stari su STO GODINA

Pop kultura -

Ana Đurić Konstrakta pobrala je simpatije publike i članova žirija takmičenja “Pesma za Evroviziju”, na kom je i pobedila, te će predstavljati Srbiju u Torinu na Evroviziji.

Od trenutka kada je Konstrakta nastupila u prvoj polufinalnoj večeri ovog takmičenja, u četvrtak uveče, društvene mreže ne prestaju da bruje o njenom nastupu.

Svojim performansom, snažnim tekstom, jakom porukom i izgledom na stejdžu ona je uspela da hipnotiše ljude, čija je, obično, prva reakcija na njen nastup bila "šta je ovo", a onda se desi preokret, te ljudi više ne mogu da prestanu da slušaju njenu numeru.

Ona je u jednom intervjuu za "Before After", govorila o ličnim predmetima koji imaju posebno značenje za nju, te je tada navela kako je zaljubljenik u etarska ulja.

Konstrakta
foto: Printscreen/RTS

- U slobodno vreme učim o etarskim uljima, poslednje dve godine. Potpuno novi univerzum za mene. Navučena sam na dejstva i mirise. Mogla bih da kažem da sad već imam i dobru kolekciju. Koristim ih svakodnevno i u izradi aromakozmetike koju pravim i za sebe i za druge po porudžbini - rekla je ona tada, pa se osvrnula na tri prstena koja je dobila od svekrve i koja su deo njenog rituala pred svaki nastup.

- Tri zlatna prstena koja ritualno stavljam i nosim na svakom nastupu. Stari su stotinak godina. Dobila sam ih od svekrve - rekla je ona.

Da podsetimo, Konstrakta je na javnoj sceni od 2007. godine, od kako je nastala grupa "Zemlja gruva", čiji je bila član.

Konstrakta, Ana Đurić
foto: Nenad Kostić

Malo ko zna da je pevačica završila arhitekturu, te da je ponosna majka dvoje dece - devojčice i dečaka, Lene i Nikole.

U braku je sa Milanom Đuriđem, kome na društvenim mrežama takođe piše da je, baš kao i Konstrakta završio Arhitekstonski fakultet.

Očigledno je da njih dvoje nisu često aktivni na društvenim mrežama, ali se može naći po neka zajednička fotografijama sa decom.

Konstakta je o majčinstvu pričala u jednom intervjuu za domaće medije.

Ana Đurić, Konstrakta
foto: Nemanja Nikolić

- U dosadašnjem skromnom iskustvu, bilo je situacija u kojima sam se pitala – da li je ovo njegov/njen karakter ili faza? Da li sam pogrešno reagovala a da nisam razumela njihovu potrebu, i sad je sve otišlo nepovratno dođavola, pokvarila sam nešto? A taj strah se prenosi na decu, utiče na njihovo samopouzdanje. Jer deca nisu strana bića sa druge planete, mali manipulatori ili masa koju ćemo mi da uobličimo i slično. Stvar je mnogo jednostavnija, samo ako uzmemo ozbiljno i sa poštovanjem njihove potrebe. Dakle, žao mi je svake situacije u kojoj je moj strah prevladao potrebe mog deteta - rekla je Konstrakta u intervjuu za portal "Budi keva" pre par godina.

Na takmičenju "Beovizija 2022" , Konstrakta pre svog nastupa u polufinalu bila autsajder, ali je tada uspela da "kupi" naklonost publike i na kraju u finalu pobedi favorite kao što su bili Sara Jo, Angelina, Zorja Pajić i Aca Lukas.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

02:45

Prva Konstraktina izjava nakon pobede

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track