LEPA LUKIĆ U KAMIONDŽIJAMA, TAMARA DRAGIČEVIĆ KAO SILVANA: Zoe Kida posle Pesme za Evroviziju HIT na mrežama! Na koga vama liči?
Foto: Printscreen/Youtube, Printscreen/RTS, Printscreen/Instagram

anketa

LEPA LUKIĆ U KAMIONDŽIJAMA, TAMARA DRAGIČEVIĆ KAO SILVANA: Zoe Kida posle Pesme za Evroviziju HIT na mrežama! Na koga vama liči?

Pop kultura -

Finale izbora za pesmu Evrovizije završeno u subotu, a sada kada su se utisci malo slegli vreme je za ispoljavanje kreativnosti na društvenim mrežama.

Mnogi prave mimomve, gifove i reakcije na brojne ovogodišnje učesnike, a inspiraciju su pronašli kako u njihovim nastupima, tako i u ponašanju u grin rumu.

Beovizija 2022., drugo polufinalno veče, Zoe
foto: Nemanja Nikolić

Pored Konstrakte i Sare Jo, Zoe Kida našla se na meti sajber kreativaca, tačnije njen stajling, odnosno frizura. Ona je na sceni imala natapiranu kosu, kakvu su nekad nosile žene koje su stavljale papilotne, kako bi dobile na volumenu.

Tako su se ljudi pitali da li je ovo replika Lepe Lukić u seriji Kamiondžije iz 1972. godine.

S druge strane, Zoe je mnoge podsetila na Silvanu Armenulić, kao i Tamaru Dragičević koja je tumačila njen lik u filmu "Toma".

Zoe kao prava Silvana:

Neki su u njenoj frizuri prepoznali lik Seke Sablić iz kultne serije "Ljubav, navika, panika", kada je Vera (Seka Sablić) gostovala na jednoj televiziji i javno se obratila frizerki jer joj se frizura nije dopala.

A na koga vama najviše liči?

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:45

Prva Konstraktina izjava nakon pobede

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track