NIJE ŽELEO DA SE OŽENI, NI DA IMA DECU: Amal otkrila do sada NEPOZNATE DETALJE iz braka sa Džordžom Klunijem
Foto: Profimedia

holivud

NIJE ŽELEO DA SE OŽENI, NI DA IMA DECU: Amal otkrila do sada NEPOZNATE DETALJE iz braka sa Džordžom Klunijem

Pop kultura -

Amal i Džordž Kluni su jedan od najpoznatijih parova Holivuda, a supružnici redovno oduševljavaju javnost činjenicom da uspevaju da sačuvaju skladan brak ispunjen poštovanjem i ljubavlju, te da im je pošlo za rukom da detalje o svojoj intimi sačuvaju samo za sebe.

O svom privatnom životu ne vole da pričaju previše, već svoju sreću sebično čuvaju samo za sebe, ali bez obzira na to, gde god da se pojave zrače emocijama.

Džordž Kluni, Amal Kluni
foto: Profimedia

Međutim, Amal Kluni je ipak odlučila da otkrije ponešto, pa je dala nedavno intervju za časopis "Time", u kome je otkrila kako je to biti supruga poznatog holivudskog glumca, a u isto vreme i majka četvorogdišnjih blizanaca, pa i aktivistkinja za ljudska prava.

"Brak je divan. U svom suprugu imam partnera koji je neverovatno inspirativan i podržava me, a imamo dom ispunjen ljubavlju i smehom", rekla je lepa crnka, koja je dodala da je uloga majke lepša nego što je očekivala, kao i to da su Ela i Aleksandar velika radost za nju i Džordža.

"To je radost veća od svega što sam ikada mogla da zamislim. Toliko sam srećna što sam pronašla ljubav svog života i što sam majka - tako postižem ravnotežu", dodala je ona.

Amal Kluni, Džeremi Hant
foto: EPA / Thibulat Vandermersch

Podsetimo, i sam Kluni se osvrnuo na svoj brak pre nekoliko meseci, kada je u podkastu "WTF With Marc Maron" rekao da je Amal "najneobičnija, najpametnija, najbriljantnija i prelepa žena koju je ikada sreo" i da "ne može da bude srećniji nego što je sad".

On je tom prilikom istakao i da nikada nije nameravao da se venča, ali da se njegov stav naprasno promenio kada je upoznao ovu advokaticu.

Džordž Kluni
foto: Profimedia

"Slušaj, nisam želeo da se ženim. Nisam hteo da imam decu. A onda je ovo izuzetno biće ušetalo u moj život i jednostavno sam se ludo zaljubio", priznao je jedan od najpoželjnijih holivudskih muškaraca.

Supružnici su se prvi put javnosti predstavili kao par u oktobru 2013. godine, a već godinu dana kasnije, stali su na ludi kamen i to u Veneciji.

(Kurir./Blic Žena)

Bonus video:

01:21

AMERIČKI GLUMAC NAPUSTIO HOLIVUD ZBOG KARIJERE U SRBIJI Želi da pomogne našim glumcima i da jednog dana postane srpski Barak Obama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track