ONA ZARAĐUJE OD NEVEROVATNO BIZARNOG FETIŠA: Na aplikaciji za odrasle prodaje OVO, a dodatnu zaradu joj pruža nešto GROZNO!
Foto: Printscreen/Instagram

STRAŠNO

ONA ZARAĐUJE OD NEVEROVATNO BIZARNOG FETIŠA: Na aplikaciji za odrasle prodaje OVO, a dodatnu zaradu joj pruža nešto GROZNO!

Žena -

Da je u poslednje vreme moguće zaraditi novac na jako neobične načine dokazuje Bri Esrig koja ima više od 100.000 pratilaca na Instagramu, a inače zarađuje o prodaje sadržaja na OnlyFans platformi.

Nije čudno da neka devojka zarađuje prodavanjem eksplicitnog sadržaja na ovoj mreži, ali bri je našla novi način na koji radi. Naime, ona prodaje svoje snimke na kojima ispušta gasove, a kako kaže, mnogi su spremni da plate za to, pa i za njen izmet, čija je cena trenutno 700 evra.

- Može dosta da se zaradi od prdeža. Mogu da plaćaju po jednom prdežu ili mogu da uradim kompilaciju i napravim video od 30 sekundi. Potpuno sam obučena, a onda izađem u javnost i kažem ’prdnuću, pssst’ i onda to uradim- kaže Bri i dodaje:

- Odgajana sam u veoma otvorenoj porodici, gde telesne funkcije nisu bile sramota. Tata me je naučio da podrignem kad želim, pokazao mi je kako da prdeži budu glasniji. On je blesav, šašav čovek.

Iako njena porodica zna za posao kojim se bavi, kaže da ipak postoji granica kada o tome razgovaraju.

"Oni znaju, ali ne žele da znaju. Sa ocem pričam o novcu jer od njega tražim finansijske savete, ali ne pričamo ni o čemu drugom. Moja majka misli da želi da zna, pa kada me pita nešto, ja je pitam da li je sigurna da želi da zna odgovor na to pitanje... Samu sebe uznemiri postavljajući mi pitanje", zaključila je Bri.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:07

Marinkovićeva izdominirala: Nekad je palila Zadrugom, a došla do Egipta!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track