O BJELINOJ MEZIMICI PRIČAJU SVI: Nije htela da bude glumica, studira težak fakultet, i zaslužna je za NAJEMOTIVNIJU SCENU U TOMI
Foto: Damir Dervišagić

ko je mia bjelogrlić?

O BJELINOJ MEZIMICI PRIČAJU SVI: Nije htela da bude glumica, studira težak fakultet, i zaslužna je za NAJEMOTIVNIJU SCENU U TOMI

Pop kultura -

Glumac Dragan Bjelogrlić i njegova supruga Maja imaju dvoje dece - sina Alekseja (21) i ćerku Miu (25). Aleksej je krenuo očevim stopama - studira glumu na Fakultetu dramskih umetnosti, i dosad je imao nekoliko zapaženih uloga, kako na filmskom platnu, tako i u serijama.

Za razliku od svog mlađeg brata, Mia nije želela da bude glumica, ali je takođe, u neku ruku, krenula očevim stopama. Upisala je međunarodne odnose na Fakultetu političkih nauka, i odličan je student, a je debitovala kao kreatorka jednog serijala o ženskim pravima, i na taj način ušla u svet producenata, u kojem je njen otac i te kako uspešan.

Mia Bjelogrlić
foto: Damir Dervišagić

Dok je Bjela radio na filmu "Toma", ćerka Mia ga je često posećivala, ali je takođe svojim savetima i sugestijama aktivno učestvovala u stvaranju ovog popularnog filmskog ostvarenja.

Kako je i sam Dragan Bjelogrlić otkrio gostujući u jednoj emisiji, upravo je Mia zaslužna za jednu od ključnih scena u filmu.

Dragan Bjelogrlić
foto: Damir Dervišagić

- Pričao sam sa Željkom preko telefona i nismo mogli da smislimo koju pesmu će Toma izvoditi na koncertu u Sarajevu, kada je pevao sa Davorinom i Kemalom. Tada mi je ćerka dobacila: ''Zašto ne otpeva 'Što ne nema'? To je realno najtužnija pesma koja postoji''. Željku i meni se dopala ideja iako smo hteli da odjavna pesma bude Tomina, i Željko je odmah prionuo na posao i snimio pesmu u sva tri glasa - rekao je glumac svojevremeno u emisjiji ''Veče sa Ivanom Ivanovićem''.

Međutim, autori filma imali su i nedoumicu kojim rečima će se Toma obratiti publici pre izvođenja te pesme, za šta je Mia Bjelogrlić ponovo dala predlog.

- Rekla mi je: ''Neka kaže: Za sve one kojih više nema i onoga čega neće biti''. Dopalo nam se i odlučili smo tako da odradimo scenu. Ispostavilo se kao sjajan potez i hvala mojoj ćerci - dodao je Bjela tada.

film Toma
foto: Printscreen/Youtube

Zahvaljujući ovom ostvarenju, Mia Bjelogrlić i glumac Milan Marić su se spojili. Oni su odskora novi poznati par na javnoj sceni, i otkako su mediji saznali za njihovu romansu, ne prestaju da budu u žiži interesovanja.

Mlada producentkinja i popularni glumac pokušali su da sakriju svoju vezu jer oboje privatni život drže za sebe, ali im to nije pošlo za rukom. Kako mediji pišu, oni su se u početku krili, jer su se plašili Bjeline reakcije.

– Milan je proveo poslednje dve godine sa Bjelom, što snimajući Tomu, što putujući tokom promovisanja ovog filma. Remek-delo koje su zajedno stvorili i sav uspeh koji je došao zbližio ih je i postali su veliki prijatelji, uz poštovanje koje Marić gaji prema Bjelogrliću, i to da mu je na neki način uzor. To što je počeo da se zabavlja s njegovom ćerkom, Milana je opterećivalo i odugovlačio je da izađe pred njega s tom informacijom - otkrio je izvor za "Story".

Milan Marić, Mia Bjelogrlić
foto: Damir Dervišagić

Međutim, razloga za brigu nije trebalo da bude, jer Bjela nije imao neku posebnu reakciju kad je saznao za kolegu i ćerku. Kako prenose mediji, Bjela je svoju decu vaspitao tako da žive potpuno slobodno i da sami snose i posledice i nagrade za sve svoje postupke, bilo da su u pitanju privatni ili poslovni izbori.

Takođe, poznati glumac i reditelj često ističe kako je veoma ponosan na svoju mezimicu, a na fotografijama koje ona s vremena na vreme podeli sa javnošću na društvenim mrežama, može se videti kako je izrasla u pravu lepoticu.

Premijera filma, Toma, film Toma
foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:55

BJELOGRLIĆ RAZOČARAN ZBOG PIRATERIJE: Kod nas ne postoji svest koji je to ZLOČIN!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track