DŽENIFER LOPEZ PONOVO ZAPALILA MREŽE! Crna čipka, halteri i vrelo telo: Sve na jednoj slici ostavlja bez daha i muškarce i žene!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

DŽENIFER LOPEZ PONOVO ZAPALILA MREŽE! Crna čipka, halteri i vrelo telo: Sve na jednoj slici ostavlja bez daha i muškarce i žene!

Pop kultura -

Pevačica i glumica Dženifer Lopez jedna je od najseksipilnijih žena današnjice, a iako ima preko 50 godina, mnoge decenijama mlađe devojke mogle bi da joj pozavide na savršenoj liniji.

Latino diva nikada nije izgledala bolje, svežije i nikada nije imala više posla, a samopouzdanja da pokaže sve svoje čari joj ne manjka! Proslavljena 52-godišnjakinja oduševila je sve svojom novom slikom na društvenoj mreži Instagram.

Naime, ona je rešila da svoj profil obogati i seksi fotografijom koja pokazuje da žena ne mora da bude potpuno gola da bi rasplamsala maštu muškarca, a lika u seksi čipkastom crnom donjem vešu sa halterima uz dodatak skupog, zlatnog nakita, ravna je sceni iz filma "Titanik" u kojoj Kejt Vinslet pozira Leonardu di Kapriju naga.

Ove fotke raspametile su javnost - preko milion ljudi ih je lajkovalo, a na desetine hiljada njih prosipalo je komplimente šakom i kapom, a "Kraljice", "Prelepa si", "A la Sofija Loren", "Zbog ove slike preskače mi srce", "Ti si, ženo, ikona", "Neobično divna žena", "Hot, hot, hot", samo su neki od komentara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:13

Oglasila se pevačica koja nas je predstavljala na Evroviziji u Ukrajini DALA JOJ SAVET ZA POBEDU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track