BILA JE SLATKA DEVOJČICA, A DANAS JE NAJATRAKTIVNIJA MANEKENKA: Svi misle da je imala gomilu operacija, a evo šta ona kaže!
Foto: Profimedia

SADA JE PRELEPA

BILA JE SLATKA DEVOJČICA, A DANAS JE NAJATRAKTIVNIJA MANEKENKA: Svi misle da je imala gomilu operacija, a evo šta ona kaže!

Pop kultura -

Manekena Bela Hadid, jedna je od tri sestre Hadid koje trenutno haraju modnim svetom.

Ipak, Bela privlači najviše pažnje svojim izgledom i imidžom, a ovih dana pažnju medija pridobila je jer su se pojavile brojne optužbe da ona nije prirodna lepotica, te da je bila na bezbroj plastičnih operacija.

Bela Hadid
foto: Profimedia

Bela priznaje da je kada je imala 14 godina uradila operaciju nosa, a kako kaže sada joj je žao zbog toga, tebi volela da može da dobije svoj pravi nos nazad.

Ona, međutim negira da je imala bilo kakve druge operacije, te tvrdi da svi misle da je veštačka zbog jedne fotografije koja je nastala kada je imala samo 13 godina:

Bela Hadid
foto: Profimedia

- Ljudi misle da sam se potpuno izoperisala zbog jedne fotografije na kojoj sam kao tinejdžer izgledala natečeno. Prilično sam sigurna da sada ne izgledam isto kao sa 13, zar ne? Nikada nisam koristila filere. Hajde samo da stavimo tačku na to. Nemam problem sa tim, ali to nije za mene.

Manekenka je takođe negirala da je radila "fox eyes", već da koristi trakice koje idu kroz kosu, a koje se zalepe na slepoočnice i tako dobija mačkaste oči, a to je 2019. godine potvrdila i njena majka, Jolanda:

- Nijedno od moje dece nikada nije radilo filere ili botoks ili stavljalo nešto strano u svoja tela.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:16

VODITELJKA NATAŠA ĐURIČIĆ PROŠETALA KREACIJE MIRJANE MARIĆ: Bivša manekenka ne krije emocije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track