MAJKL DAGLAS NA POČETKU VEZE SA KETRIN DELIO KUĆU SA BIVŠOM! Glumac otkrio detalje sumanutog iskustva: Bilo je veoma neprijatno!
Foto: Profimedia

STRAŠNO

MAJKL DAGLAS NA POČETKU VEZE SA KETRIN DELIO KUĆU SA BIVŠOM! Glumac otkrio detalje sumanutog iskustva: Bilo je veoma neprijatno!

Pop kultura -

Miljenik žena Majkl Daglas trenutno uživa u ljubavi sa lepoticom Ketrin Zitom Džouns, a kako je glumac sam nedavno priznao, na početku njihove veze ovaj par i nije toliko uživao.

Majkl Daglas, Ketrin Zita Džons
foto: AP/Chris Pizzello

Naime, Majkl se 2000. godine razveo od Diandre Luker, a kako nisu sve odmah rešili oko razvoda, kuću na Majorci nastavili su da dele. Svako od njih imao je pravo da je koristi po šest meseci, što nije bilo prijatno ni za jednog od njih.

Kada je ušao u vezu sa Ketrin, za Daglasa je ovo postalo pravo mučenje:

- Bilo je veoma neprijatno da delim kuću sa Diandrom. Šest meseci nije odgovaralo nikome. Ketrin je bila srećna u toj kući, a sada je još srećnija jer s obzirom da ne delimo tu kuću više sa mojom bivšom ženom napokon može da se opusti.

Majkl Daglas, vila
foto: Profimedia

Kako prenosi DailyMail, nekadašnji par, koji je delio život 22 godine, pokušao je da proda kuću, ali kako nisu naišli na dobru ponudu samo su odustali, te je Daglas otkupio dom od svoje bivše žene.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:58

GLUMAC ISPRIČAO VIC: Andrija Milošević nije oduševio trudnu devojku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track