KAKO SI MOGLA, SRAM TE BILO! Milena Radulović potpuno ISKRENO progovorila o neprijatnim porukama koje je DOBIJALA!
Foto: Nemanja Nikolić

OTKRILA JE SVE

KAKO SI MOGLA, SRAM TE BILO! Milena Radulović potpuno ISKRENO progovorila o neprijatnim porukama koje je DOBIJALA!

Pop kultura -

Glumica Milena Radulović igrala je veliki broj ozbiljnih uloga, a potresla je javnost kada je početkom prošle godine progovorila o zlostavljanju koje je pretrpela od strane učitelja glume Mike Aleksića.

Ona je upisivala fakultet kada je Mika Aleksić nju seksualno zlostavljao, a kada je napokon otkrila detalje tog događja lepa glumica je pokrenula inicijativu "Nisi sama", ne bi li pomogla makar nekoj mladoj devojci koja prolazi kroz takvu traumu.

Milena Radulović
foto: Nemanja Nikolić

Milena je gostovala u emisiji "Balkanskom ulicom" i tom prilikom iskreno je govorila o svom detinjstvu i periodu rane mladosti.

- Ime Milena dobila sam po maminoj mami. Ona je umrla kada je moja majka imala 11 godina i jako mi je drago što sam dobila ime dobila po toj ženi. Moja mama nije htela da se tako zovem, ali je tata to sve završio i tako sam postala Milena- rekla je glumica i dodala:

- Uopšte nisam bila devojčica. Organizovala sam fudbal sa dečacima. Bila sam debela i krupnija od svih, pa sam uvek bila golman. Jednostavno sam bila pravi brat.

Milena Radulovic
foto: Ana Paunković

Milena je priznala da detinjstvo pamti i po pevaču Luisu, koji je bio porodični prijatelj njene kuće, te je odrastala sa njegovom decom, Luis je večito pevao na njihovim slavljima, a prijateljstvo sa Luisovom pordicom traje i danas, uprkos pevačevoj smrti.

Glumica je otkrila i kakve su bile reakcije publike na njenu ulogu Nade, negativca iz filma "Toma":

Milan Marić, Milena Radulović, Film Toma
foto: Printscreen/RTS

- U načelu se ljudima valjda toliko dopao film da nisu previše pričali o mojoj ulozi, ali jesam dobijala neke negativne poruke. Ljudi su mi pisali "I prevati Tomu, sram te bilo" ili "Kako si mogla", ali su uglavnom bile pozitivne emocije.

Taj film za Milenu je veoma značajan, a kako kaže najčešće se raspadne kada gleda scenu sa pesmom "Za Ljiljanu":

- Zbog te scene se raspadam.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:30

Glumica naučila još jedan stari zanat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track