POSLE SVIH ISPADA, REŠILI DA MU ZABRANE NASTUP! Kanje Vest se neće pojaviti na dodeli Gremi nagrada, a ovo je PRAVI RAZLOG!
Foto: Profimedia

rešeno

POSLE SVIH ISPADA, REŠILI DA MU ZABRANE NASTUP! Kanje Vest se neće pojaviti na dodeli Gremi nagrada, a ovo je PRAVI RAZLOG!

Pop kultura -

Reper Kanje Vest (44) koji se sada zove Je je trebalo da nastupi na 64. dodeli nagrada Gremi, ali nastup je sada otkazan zbog njegovog ponašanja na društvenim mrežama.

Kim Kardašijan, Kanje Vest
foto: Profimedia

Zbog govora mržnje, zlostavljanja i uznemiravanja bivše supruge Kim Kardašijan (41) i njenog dečka, komičara Pita Dejvidsona (28), ali i rasističkih uvreda upućenih voditelju "The Daily Showa" Trevoru Noi (38) putem objave na Instagramu, reperu je otkazan nastup.

Nagađa se kako su mu organizatori prestižne muzičke dodele nagrada otkazali nastup zbog tog što ne podržavaju reperovo ponašanje, piše The Mirror. Variety je potvrdio tu vest u subotu.

- Kanjeu Vestu je zabranjen nastup na dodeli Gremija zbog njegovog "ponašanja na društvenim mrežama" - rekli su.

Kanje Vest, maska
foto: Profimedia

Strani izvori pišu i kako Kanjeov tim nije iznenađen ovom odlukom. Vest je dosad osvojio 22 Gremija u 75 nominacija i ove godine je u konkurenciji za pet nagrada. Međutim, neće biti među izvođačima na dodeli.

Da podsetimo, Kanje je privremeno suspendovan s društvene mreže Instagram zbog kršenja politike platforme, a njegovo bizarno ponašanje proteklih meseci nikog ne ostavlja ravnodušnim. Takođe, zapratio je Jelenu Karleušu na Instagramu i ta vest je eksplodirala u našoj zemlji jer Kanje ne prati mnogo ljudi.

Kanje Vest, Džulija Foks
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:51

Vodopad Hukou u proleće

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track