00:03

Biković uživa sa devojkom u vožnji

Ljubav nije da se krije

BIKOVIĆ OVAKO UŽIVA SA DEVOJKOM NA ZADNJEM SEDIŠTU AUTOMOBILA: Glumac pokazao koliko su zaljubljeni, sve pršti od EMOCIJA! (VIDEO)

Pop kultura -

Glumac Miloš Biković već izvesno vreme uživa u vezi sa Ivanom Malić, a njih dvoje svaki slobodan trenutak koriste da provedu zajedno.

Naime, Ivana je na svom Instagram profilu objavila zajednički video snimak sa Bikovićem.

Na snimku se mogu videti glumac koji ne skida osmeh s lica, ali i njegova izabranica koja ga grli. Sudeći po snimku njih dvoje odlučili su da iskoriste sunčano nedeljno popodne i uživaju u gradu.

Inače, u medijima se nedavno pojavila informacija da su Miloš i Ivana raskinuli, a nakon toga i da planiraju svadbu, povodom čega se glumac oglasio.

- Ne komentarišem svoj privatni život, tačnije, vrlo retko govorim o njemu. Mene, kada su mediji u pitanju, više ništa ne može da iznenadi, ali mi je jako zabavno što istog dana pišu o raskidu, prevari i ženidbi. Ne znam kako bih tu potrebu medija da objavljuju vesti i da se uopšte ne opterećuju istinom i smislom nazvao. Mogu da kažem da to, za sada, nije istina, što ne znači da neće biti u budućnosti, takođe ne znači ni da se to već možda nije desilo - rekao je Miloš nedavno za Telegraf.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:51

Vodopad Hukou u proleće

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track