MOLE JE DA SE VRATI I ZAUSTAVI RAT! Navodna Putinova ljubavnica ujedinila ceo svet u 1 ZAHTEVU: Izručite Evu Braun u Rusiju!
Foto: Novosti.rs

NEVEROVATNO

MOLE JE DA SE VRATI I ZAUSTAVI RAT! Navodna Putinova ljubavnica ujedinila ceo svet u 1 ZAHTEVU: Izručite Evu Braun u Rusiju!

Pop kultura -

Alina Kabajeva, koju javnost godinama prepoznaje kao ljubavnicu Vladimira Putina, trenutno se prema navodima američkih novina "Page 6" nalazi u Švajcarskoj gde uživa u luksuznom rezortu sa svojom decom, daleko od sankcija.

Navodna Putinova ljubavnica, Alina, gimnastičarka koja je osvojila zlatnu medalju na olimpijskim igrama, uspela je da ujedini zaraćene narode Rusije i Ukrajine, a njima se priključio i beloruski narod u jednom zahtevu. Naime, ovi narodi pisali su molbu vladi Švajcarske da izruče Kabejevu u Rusiju, gde joj je i mesto.

Alina Kabajeva
foto: Printskrin/Jutjub

- Mi, građani Rusije, Belorusije i Ukrajine, koja trenutno trpi ogromnu patnju, ujedinjujemo se u obraćanju vlastima Švajcarske. Javnost je saznala da je Alina Kabajeva pobegla od sankcija u vašu zemlju. Ona je ljubavnica diktatora i ratnog zločinca koji je napao Ukrajinu- stoji u peticiji koju je do sada potpisalo više od 55.000 ljudi.

- Vreme je da se Eva Braun vrati svom vođi. Alina nije samo žena čije je ime ukaljano zbog asocijacije s ruskim diktatorom, ona je i jedan od inicijatora ruskog 'zakona nitkova', koji je spriječio hiljade ruskih siročića mogućnosti da budu usvojeni u inostranstvu. Vi sada dozvoljavate da se ona i njena deca kriju u vašoj zemlji- dodaje se u objašnjenju peticije.

Alina Kabajeva
foto: Printskrin/Jutjub

Alina, koju trenutno nazivaju i Evom Braun, po čuvenoj Hitlerovoj ženi, trenutno se skriva sa svojom decom, a kako prenosi "Page 6", njene drugarice je mole da se vrate u Rusiju jer su sigurne da bi ona mogla da nagovori Putina da zaustavi rat u Ukrajini.

- Putin trenutno ne sluša nikoga, možda bi poslušao nju- rekao je izvor za "Page 6".

Sa druge strane, kako prenosi ovaj američki list, Alina misli da ne bi mogla da dopre do Putina:

Alina Kabajeva, Vladimir Putin, 15.9.2014
foto: AP

- Vladimir ima nekoliko krugova obezbeđenja oko sebe, ne bi mogla ni da dođe do njega, a sve i da uspe nekako, ne veruje da bi je poslušao.

Alina se navodno i plaši Putinove reakcije na direktan sukob koji bi takva tema izazvala, a narodi pomenuta tri naroda sve su oštriji u obraćanu Švajcarskoj vladi, koja tvrdi da nema podatke da se Putinova ljubavnica krije u njihovoj zemlji:

- Prvi put u modernoj istoriji ste prekršili svoju političku neutralnost tako što ste stavili sankcije Rusiji i sada dozvoljavate njegovoj ljubavnici da se krije u vašoj zemlji? Vreme je da se Eva Braun ponovo spoji sa svojim Hitlerom!

(Kurir.rs/Page6)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track