SMRŠALA 60 KILA DA BI SE PONOVO UDALA U VENČANICI IZ SNOVA: Sve je moguće kad nešto jako želiš! Promenila je samo OVE DVE STVARI!
Foto: Profimedia

prepolovila se!

SMRŠALA 60 KILA DA BI SE PONOVO UDALA U VENČANICI IZ SNOVA: Sve je moguće kad nešto jako želiš! Promenila je samo OVE DVE STVARI!

Žena -

Kristina Džordan, koja je morala da se zadovolji jednom od retkih venčanica koje je mogla da nabavi u tadašnjoj veličini, izgubila je 60 kilograma da bi se ponovno udala za svog muža u haljini iz svojih snova na proslavi 20 godina braka.

Četrdesetogodišnjakinja iz Arizone, kaže da joj je venčanje 2001. bio najbolji dan u životu, ali tada nije mogla da ponese svoju omiljenu venčanicu jer joj je tadašnjih 123 kilograma ograničavalo izbor. Sada, nakon što je izgubila 60 kilograma, ponovo se udala za svog muža, noseći svoju savršenu haljinu.

Kristina deli savete za gubljenje težine, vežbanje i ishranu. Posle venčanja izgubila je 60 kilograma, kako bi stala u venčanicu iz snova i kaže da su joj vežbanje i zdrava sveža hrana pomogli da skine težinu.

Majka troje dece, i sada licencirani nutricionista, rekla je da ju je težina ograničavala pri izboru venčanice i da je morala da se odluči za haljinu u koju može da stane, a koja nije bila njen stil - ali je bila jedna od retkih opcija u njenoj veličini, piše "Daily Mail".

Kristina se ceo život borila sa svojom težinom - pila je gazirana pića za doručak i tokom čitavog dana i uglavnom je jela brzu hranu, a večeru bi završila prženim namirnicama i milkšejkom za desert.

Nakon 20 godina Kristina izgleda neprepoznatljivo uz pomoć potpune promene ishrane i režima vežbanja, zamenivši brzu hranu za organske salate, smutije, ribu ili nemasno meso.

Par je obnovio zavet na proslavi 20 godina braka 2021. godine, a Kristina se osećala 'neverovatno' jer je napokon ponela venčanicu iz snova.

Kristina je rekla da joj se samopouzdanje vratilo nakon što je upoznala supruga, koji ju je uverio da je lepa i da će je uvek voleti, bez obzira na njen izgled.

Suprugovo divljenje i podrška dali su joj samopouzdanje da ostvari svoje snove o gubitku kilograma i zdravlju. Zato je napravila velike promene u načinu života koje su joj pomogle da smrša - uključujući redovne treninge i konzumiranje sveže i zdrave hrane, što joj je pomoglo da postigne ciljnu težinu od 60-ak kilograma.

Među promenama, zamenila je gazirana pića za vodu ili domaću limunadu od lubenice. Kristina je takođe odbacila svoju naviku jedenja brze hrane, zamenivši hamburgere i krompir salatom, povrćem i nemasnim proteinima.

Napisala je i knjigu o svojim borbama i pobedi nad viškom kilograma, pod naslovom "Half My Size".

- Sada kada sam smršala, osećam se apsolutno neverovatno i kao potpuno nova osoba. Nisam ista žena kakva sam bila pre nego što sam krenula na ovo putovanje. Jača sam, mudrija i samouverenija. Neće biti lako, ali isplatiće se. Ako ja to mogu, onda možeš i ti - ističe Kristina.

(Kurir.rs/Blic Žena)

Bonus video:

01:19

LJUBAV MLADOG PARA JAČA OD KORONE! Venčali se u kovid BOLNICI i priredili SVADBU za pamćenje! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track