LEPU SRPSKU GLUMICU DESETORICA JURE DA JE UBIJU! Objavila snimak dok beži, pa oduševila sve: Evo zašto hoće da je uhvate! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

STRAŠNO

LEPU SRPSKU GLUMICU DESETORICA JURE DA JE UBIJU! Objavila snimak dok beži, pa oduševila sve: Evo zašto hoće da je uhvate! (VIDEO)

Pop kultura -

Lepa glumica Miona Marković posednjih godina svojim ulogama osvaja srca ljudi u Srbiji, a čini se da je sve popularnija i u inostranstvu.

Mlada glumica već je igrala u velikom broju popularnih serija među kojima su i "Žigosani u reketu", "Azbuka našeg života" i "Močvara", a sada je rešila da pokaže i scenu sa seta serije bolivudske produkcije “Apaharan 2”.

Naime, Miona je okačila video na instagram u kome je pokazala kako je desetorica muškaraca jure ne bi li je ubili dok ona trči niz pokretne stepenice na kojima ima mnogo drugih ljudi. U opisu videa glumica je napisala:

- Miona vs Kaskader 1:0. Ono kad ti dovedu devojku kaskadera na snimanje radi tvoje bezbednosti ali ti odbiješ jer ti se malo bije i trči po eskalatoru u suprotnom smeru dok te desetorica jure da te ubiju.

Mnogi njeni fanovi oduševili su se jer je glumica očigledno veoma hrabra čim ni u ovakvim scenama ne želi da ima kaskadere.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:43

Naša poznata GLUMICA zamalo poginula u pozorištu, tog jutra desio se pravi pakao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track