INSTAGRAM JOJ OBRISAO GOLU FOTKU, AL ONA NE ODUSTAJE! Dikaprijeva bivša pokazala VRELE ATRIBUTE: Ovo sigurno ne biste OBJAVILI!
Foto: Printscreen/Instagram

ZA ONE SA JAKIM SRCEM

INSTAGRAM JOJ OBRISAO GOLU FOTKU, AL ONA NE ODUSTAJE! Dikaprijeva bivša pokazala VRELE ATRIBUTE: Ovo sigurno ne biste OBJAVILI!

Ludi svet -

Danska manekenka Nina Agdal objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira potpuno gola, zbog čega se našla u problemu s popularnom društvenom mrežom.

29-godišnja Nina pozirala je potpuno gola snimajući selfie u ogledalu, bez ijednog komada garderobe, prekrivajući grudi rukom. Iako je fotku videlo preko milion ljudi, Instagram ju je obrisao zbog eksplicitnog sadržaja.

Ipak, Nina je i pored činjenice da joj je Instagram obrisao tu objavu, odlučila jednostavno ponovno okačiti na svoj profil.

"Instagram je ovo uklonio, pa očito moram objaviti ponovno", napisala je Nina uz fotografiju koja se zasad i dalje nalazi na njenom profilu, na kojem je prati 1,6 miliona obožavalaca.

"Vruće, vruće, vruće", "I ja ću to objaviti", "Wow", "Savršena si", "Predivna", "Zašto su je uklonili", "Definitivno si žena mojih snova", "Nemoj im dati da pobede", "Samo nastavi objavljivati", "Nije loše", pisalo je u komentarima ispod ove fotke.

Podsetimo, Nina je široj javnosti postala poznata nakon što se pročulo da je izlazila s holivudskim glumcem Leonardom Dikaprijom. Od njega je mlađa 17 godina i često su raskidali, ali su 2017. godine konačno stavili tačku na njihovu ljubav.

Leonardo Dikaprio, Nina Agdal
foto: Profimedia

Zanimljivo je da su Ninu pre posramljivali zbog njenog tela koje se nije uklapalo u tadašnje manekenske standarde. Naime, u manekenskim krugovima smatrali su da je njeno telo, verovali ili ne, prebujno za pojam jedne manekenke, pa joj je to znalo stvarati probleme pri dobijanju angažmana.

Ipak, uspela je da se probije i ostvari uspešnu karijeru na kojoj je zaradila bogatstvo, a vrednost nene imovine procenjena je na oko 12 miliona dolara.

U intervjuima je iskreno govorila o temi svog tela, pa je jasno naglasila da se dobro oseća u svojoj koži i da formu održava redovnim treninzima i trčanjem.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:09

Marina Visković u najvrelijem izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja