ONA JE DOKAZ DA GODINE NISU IZGOVOR: Samo što je preležala koronu, pravac TERETANA! Mira Karanović pleni i u SEDMOJ DECENIJI! FOTO
Foto: Printscreen/RTS1

ZDRAV ŽIVOT

ONA JE DOKAZ DA GODINE NISU IZGOVOR: Samo što je preležala koronu, pravac TERETANA! Mira Karanović pleni i u SEDMOJ DECENIJI! FOTO

Pop kultura -

Glumica Mirjana Karanović je pre nedelju dana izašla iz karantina u kom je bila zbog korone. Odmah nakon oporavka, ona je otputovala na put, a sada je objavila i slike iz teretane, što je iznenadilo mnoge njene pratioce.

Bez obzira na to što ima 65 godina, Mira je u fantastičnoj formi. Redovno trenira i vežba, što joj je ostala navika i nakon kovida.

- Povratak u formu. Polako i oprezno - napisala je glumica, a fotografije iz teretane možete pogledati u galeriji ispod.

1 / 3 Foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, kada je završila u bolnici zbog problema sa kovidom, glumica je obavestila svoje pratioce na društvenim mrežama fotografijama iz lekarske ordinacije, pa je tako i sada želela sve da obavesti da se vraća u formu.

Mira igra brojne zahtevne uloge, zbog čega mora da bude u kondiciji, a o tome koliko je profesionalac govori i činjenica da je odmah nakon izlaska iz karantina otputovala u Cirih zbog svoje predstave "Petrijin venac".

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:43

Naša poznata GLUMICA zamalo poginula u pozorištu, tog jutra desio se pravi pakao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track