SALMA HAJEK IZDOMINIRALA U TESNOM KUPAĆEM I POSLALA MOĆNU PORUKU: Svi su gledali njene obline, a ona je svima rekla VAŽNU stvar!
Foto: Rojters

glumica i aktivistkinja

SALMA HAJEK IZDOMINIRALA U TESNOM KUPAĆEM I POSLALA MOĆNU PORUKU: Svi su gledali njene obline, a ona je svima rekla VAŽNU stvar!

Pop kultura -

Selma Hajek ne samo da je izvanredna glumica, već je i velika humanitarka. U suradnji s UNICEF-om radi na promicanju finansiranja vakcine protiv tetanusa kod majki i novorođenčadi. Učestvuje i u njihovom projektu u sklopu kog Pampers prodajom svakog paketa pelena donira iznos potreban za jednu vakcinu.

Tako da nije iznenađujuće što se oglasila i za svetski dan voda i poslala snažnu poruku.

Selma Hajek jedna je od najprirodnijih i najljepših žena na svetu i definitivno jedna od žena koja najviše uživa u kupanju.

Na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije iz bazena, reka ili mora. Nije nas uskratila ni na Svetski dan voda.

Podsetimo, Svetski dan voda obeležava se 22. marta svake godine kako bi se skrenula pažnja ljudi širom sveta na važnost očuvanja vode za piće. Već 28. godinu za redom toga dana se naglašava vrednost vode i podiže svest o globalnoj krizi sa vodama. Na važnost očuvanja vode za piće upozorila je i glumica Selma Hajek.

Ona je na svom Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj se kupa u pećini uz poruku: "Danas je Svetski dan voda, ali svaki dan treba da se setimo toga koliko je voda dragocena".

U sklopu svog aktivističkog rada radi na povećanju svesti o nasilju nad ženama i diskriminaciji imigranata. Često donira i velikodušna finansijska sredstva za ženske stipendije i skloništa za žene u Meksiku i SAD-u.

Hajek se zalaže za slobodno dojenje, pa je prilikom poseta Sieri Leoneu jednom trenutku podojila dete čija majka nije mogla da "napravi" mleko.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:23

SELMA HAJEK GAZI ŠESTU DECENIJU, A IZGLEDA BAR 30 GODINA MLAĐE! Nije nikad radila BOTOKS, a svako jutro pije ovaj MAGIČAN napitak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track